Előfordult mással is hogy a szülei valamilyen frizurát gyerekként ráeröltettek? Mondjuk valakinek a hosszút vagy a nagyon rövidet?
Nekem 12 éves koromig nem vágták le a hajam és mindig 1 szoros vastag fonatban kellett hordani. Utáltam. Anyámnak tetszett ahogy az utcán megállítanak hogy megnézhessék, volt hogy le is fogott hogy idegenek megfogdoshassák a hajam. És rettegtem minden ilyen alkalommal, a fésülés pedig kínszenvedés volt mert nem engedte hogy magamnak csináljam, hanem felül beleakasztotta a fésűt és úgy rángatta lefelé. Ha nagyon gubancos volt, volt hogy kaptam is a fejemre a nagy műanyag fésűvel. Volt hogy a csuklójára tekerte a fonatot amikor ütött, mert úgy nem tudtam elszaladni. 12 évesen aztán végre levágatták hátközépig érőre, megváltás volt. Azóta is a hideg ráz a hajfonattól.
Az osztálytársaim többségének amúgy bilifrizurája volt, lehet hogy azért érezte anyám különlegesnek a hosszút.
Hát érdekes! Gondolom lány volt az illető.
Nekem olyan ismerősöm volt, akinek mindig rövidebb haja volt és csak kb 14 éves kora után lehetett hosszú!
Nekem anyám 10 éves koromban kitalálta, hogy "olyan értelmes kis arcod van, ne takarja a hajad", és elkezdett rövid, fiús hajat vágatni nekem. Persze mikor olyan osztályba kerültem, jól kiröhögtek.
Utána 25 éves koromig nem is vágattam a hajamból, és a fodrászokat is gyűlölöm, inkább magamnak csinálom a hajamat, és többnyire extrémebb színt vagy frizurát (igen, mai napig jól esik, ha anyám megjegyzi, hogy neki nem tetszik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!