Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Intim gyantázásról írnátok...

Intim gyantázásról írnátok tapasztalatokat?

Figyelt kérdés
Nagyon fáj? Kipattog utána? Volt akinek belilult vagy begyulladt? A szőrbenövés hogyan előzhető meg? Kozmetikus csinálná
2019. júl. 13. 20:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Fáj, hogyne fájna, de az első néhány alkalom után már jobb. Én olyan 3,5 éve gyantáztatom, nekem pl már nagyon megritkult. Sose lilult vagy gyulladt be. Egy-egy szőrszál néha benő, azt a kozmetikus "kiműti". Nem egy kellemes élmény, de szerintem azt a havi negyed óra kibírható.
2019. júl. 13. 20:55
 2/3 A kérdező kommentje:
Az intim gyantában benne van a bikinivonal és a fenék belső része is?
2019. júl. 13. 21:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Fáj és először az egész szituáció kellemetlen de nekem megéri. Az az egyetlen szőrtelenítési módszer intim területen amitől másnapra nem leszek teli kelésekkel. Teljesen egyén függő ki hogy reagál rá, én a borotvától leszek kb 12 óra múlva teli ragyával. Hegeim is vannak miatta.

Teljes intimben benne van a szeméremdomb is és a fenékluk környéke is. Bikinivonal csak a bugyi vonala elől.

2019. júl. 13. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!