Egy nagyon jó, márkás (csajozós >) ) parfümöt szeretnék venni magamnak de elvesztem a bőség zavarában, mit ajánlotok? 25/F
Figyelt kérdés
2010. júl. 10. 14:58
11/18 A kérdező kommentje:
mindenkinek köszi a választ, úgy látom az Armani Code és Paco Rabanne 1 million a legnépszerűbbek :)
2010. júl. 10. 20:05
12/18 anonim válasza:
vagy paco rabanne 1 million de inkább ez a versace:D
13/18 anonim válasza:
Armani-Attitude, nagyon jó nyárias illata van, imádom a pasimon. ;) 18/l
14/18 anonim válasza:
fehér diesel!!!
nagyon nagyon jó!!és nem is olyan drága!
vagy a kék givenchy!!ahhhh...ez is odab..sz!
vagy pedig mexx!
15/18 anonim válasza:
+ 1 szavazat a "1 million"-ra :) de az armani mania is jó.
20L
16/18 anonim válasza:
Hát nem tudom mennyire csajozós, de nekem tetszik ez is:
Egyszer tévedésből magamra fújtam, mert valamelyik paraszt a női oldalra tette vissza! Én meg gondoltam de csini üveg...
Nekem tetszett az illata (én nőként is a férfias illatokat szeretem) de azért mégis furcsálltam...
Másnap láttam a plakátját és akkor jöttem rá, hogy az férfi parfüm. :DDD
De szerintem kellemes volt az illata, csak kevés is elég belőle.
Viszont az fix, hogy nagyon tartós illat!
17/18 anonim válasza:
fehér diesel én imádom a pasimon!
18/18 anonim válasza:
Barátom ezeket használja, és mindet naon imádom: Hugo Boss In Motion, Calvin Klein CK Free, Giorgio Armani Acqua di Gio. Ezen kívül szerintem még a fehér Diesel is naon jó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!