Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Büszke vagy a cicidre? Mekkora?

Büszke vagy a cicidre? Mekkora?

Figyelt kérdés
2019. júl. 9. 08:41
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
Igen. 75D. Privit ne irjatok.
2019. júl. 9. 08:47
 2/8 anonim ***** válasza:
86%

Igen, szerintem szép formás mellem van

18/f

2019. júl. 9. 08:47
 3/8 anonim ***** válasza:
82%
125 cm, 41 éves férfi. Igen, büszke.
2019. júl. 9. 08:50
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért lennék rá büszek? Semmit nem tettem érte, az eredményeinkre kell büszkének lennünk.

Nem olyan nagy, szerencsére.

18/L

2019. júl. 9. 12:48
 5/8 Metionin ***** válasza:
Én is úgy vagyok mint az előző, büszke arra vagyok amit elértem. A mellem az csak fogta magát és odanőtt 15 éves koromban. Semmi haszna és nem is izgat hogy ott van. 70A amúgy hála az égnek csak.
2019. júl. 9. 19:44
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem 8 éves koromban kezdtek nőni (tudom, nagyon korai). Nem szerettem, mert osztàlytársaim nyomkodták és idegesített.

4. osztályban már más osztály tanárai is megjegyzéseket tettek.

Külföldön gyakran kérték ötödikben, hogy mutassam meg nekik.

Hetedikben folyton csúfoltak a fiúk tesin, mellém jöttek futásnál és a kezükkel a lóbáló melleket imitálták. Miattuk sportmelltartót hordtam tesire nyolcadiktól, ami a kényszerzubbonyra emlékeztetett.

Szóval nem igen örültem.

Utána már érettebb társaságba kerültem itthon és már csak simán nem foglalkoztam a melleimmel.

Miért legyek rá büszke? Ennyi erővel arra is büszke lehetnék, hogy vannak fogaim vagy, hogy szürke a szemem.

Amikor anorexiás voltam, 36 kg-ra lefogytam, akkor eltűntek, amikor visszanőttek hízásnál volt jó érzés, hogy jó irányba haladok a gyógyulással.De nem érzem magam különlegesnek a melleim miatt

2019. júl. 10. 20:13
 7/8 anonim válasza:

Nem, nagyon rosszul érzem magam miatta és ha esetleg valaki megjegyzi (elég sokszor előfordul) hogy lehetne nagyobb, nagyon kicsik szomorú is leszek.

75 B a méretem

Volt egy időszak, mikor szerettem őket, elfogadtam, hogy ekkorák. Aztán jó sok embertől megkaptam (fiúktól lányoktól egyaránt) hogy nagyon kicsik, növesszem meg. Azóta feszengek miattuk és nem is hordok feszülősebb felsőket.

2019. júl. 12. 21:01
 8/8 anonim válasza:

Én szeretem őket, régen zavart, hogy ekkora, most már nem.

85/E

2019. júl. 19. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!