Füllyukasztás után 6 héttel kivettem a fülbevalót és két napra rá csomó lett a helyén. És nem tudom belerakni. Normális ha nem látom a lyukat?
Ember. Ha neked egy piercer azt mondta ajanlott kivenni , orulj hogy nem fertozodott el. Mert az akkor nem ert a szakmajahoz.
Lehetetlen hogy ossze forrjon? Hat te magad irtad ujra atszurtad😂akkor megis mit gondolsz nem ossze forrt?😂😂 gyereket ne szulj legyszi
A “lehetetlen, hogy összeforrjon” dologhoz csak annyit szólnék, hogy ha te magad írod, hogy nem értesz ehhez, akkor minek jelented ki biztosan, hogy márpedig lehetetlen? Baj van a toronyban, látom.
Amúgy azt írtad nem kevés pénzt áldoztál rá... az durva, hogy egy piercer (bár gyanítom inkább kozmetikus volt, vagy még az se) azt mondja, hogy vedd ki😃 Ha ilyenhez jársz, örülj, ha van még füled:D
Viszonylag régi kérdés de leírom azért.
Nekem anno a fülem 2 óra alatt beforrt.
Van septumom is.2 hónapig nem hordtam és nem forrt be.barátnőm kivette 1 napra és beforrt.(együtt szurattuk)
Szervezet függő
Amúgy fülbevalót nem veszünk ki szuratás után,2 hétig cserélni sem lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!