Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Füllyukasztás után 6 héttel...

Tamara9737 kérdése:

Füllyukasztás után 6 héttel kivettem a fülbevalót és két napra rá csomó lett a helyén. És nem tudom belerakni. Normális ha nem látom a lyukat?

Figyelt kérdés
Miután kivettem a fülbevalót 2 napra rá csomó lett ott. Tudni kell, hogy 2-t lövettem egyszerre és az alatta lévővel nincs semmi gond. Úgyhogy nem tudom mit csináljak. Kenyegetem, fertőtlenítem de egyenlőre semmi.
2019. júl. 7. 21:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
86%

Ember. Ha neked egy piercer azt mondta ajanlott kivenni , orulj hogy nem fertozodott el. Mert az akkor nem ert a szakmajahoz.

Lehetetlen hogy ossze forrjon? Hat te magad irtad ujra atszurtad😂akkor megis mit gondolsz nem ossze forrt?😂😂 gyereket ne szulj legyszi

2019. júl. 9. 10:43
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem forrt össze, be volt gyulladva. Azért vigyázz hol a határ. Gyereket ne szülj légyszi? Fogalmad sincs ki vagyok. Azért mert ebben a témában nem vagyok jártas az még nem azt jelenti hogy másban sem. Ne itelkezz csak azért mert te valamit jobban tudsz. Gondoltam hogy majd érkezik normális válasz. De erre csak annyi jött le a valszokbol, hogy hülye vagyok....
2019. júl. 9. 23:48
 13/16 anonim ***** válasza:

A “lehetetlen, hogy összeforrjon” dologhoz csak annyit szólnék, hogy ha te magad írod, hogy nem értesz ehhez, akkor minek jelented ki biztosan, hogy márpedig lehetetlen? Baj van a toronyban, látom.

Amúgy azt írtad nem kevés pénzt áldoztál rá... az durva, hogy egy piercer (bár gyanítom inkább kozmetikus volt, vagy még az se) azt mondja, hogy vedd ki😃 Ha ilyenhez jársz, örülj, ha van még füled:D

2019. júl. 23. 17:04
 14/16 A kérdező kommentje:
Írtam már hogy megoldódott. Akkor nem értem minek kell még írni. Úgy jöttem ide hogy majd segítenek. De amúgymeg logikus hogy ki kell vennem ahhoz hogy másikat tegyek bele és estére vettem ki, csak éjjel voltam anélkül. 8órát. És reggel már nem ment bele. És most hogy rendszeresen váltom,most is van úgy hogy nem megy bele elsőre. Nem értek hozzá, de ha a tapasztaltabb azt mondja nem forrt össze...
2019. júl. 28. 15:56
 15/16 anonim ***** válasza:

Viszonylag régi kérdés de leírom azért.

Nekem anno a fülem 2 óra alatt beforrt.

Van septumom is.2 hónapig nem hordtam és nem forrt be.barátnőm kivette 1 napra és beforrt.(együtt szurattuk)

Szervezet függő

Amúgy fülbevalót nem veszünk ki szuratás után,2 hétig cserélni sem lehet

2019. szept. 15. 21:38
 16/16 A kérdező kommentje:
Több mint 5hetet vártam addig hogy kivegyem. Már nagyjából rendbe van. Tudom hogy szervezet függő csak érdeklődtem hogy más is tapasztalta e vagy sem.
2019. szept. 21. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!