Tamara9737 kérdése:
Füllyukasztás után 6 héttel kivettem a fülbevalót és
két napra rá csomó lett a helyén. És nem tudom
belerakni. Normális ha nem látom a lyukat?
Normális. Most csináltattad persze hogy elkezd beforrni ha 2 napig nem raksz bele fülbevalót
2019. júl. 7. 21:41
2/16 A kérdező kommentje:
Volt benne fülbevaló, de 3.nap már nem tudtam beletenni. És állítólag 2 nap után még nem szabad beforrnia...
Állítólag nem, gyakorlatilag simán
2019. júl. 7. 22:20
4/16 A kérdező kommentje:
És akkor most mit kéne tennem? Mert eddig én is eljutottam.
6 hét után pár óra alatt is simán beforr.
Hát ha nem tudod beleerőltetni, se semmi, akkor más lehetőség nem nagyon van, csak hogy később újra kilyukasztatod.
2019. júl. 7. 23:09
6/16 A kérdező kommentje:
Érdekes hogy mindenki mást mond, mert barátnőmnek is volt és volt hogy 3 napig nem volt benne és semmi nem történt. Én ahol csináltattam azt mondták hogy nem fog összeforrni és eddig egy ismerősömnek sem történt meg. De mindegy. Azért köszi...
😂😂😂😂
Hat ez halali. Jussunk mar el addig. Igy 2019-ben, illene mar tudni legalabb annyit, hogy minden szervezet mas. Minden szervezet maskepp reagal. Nekem lassanbam forrnak ossze a dolgok(honapok), paromnak fel ora utan mar ossze forrt (tobb eves pckrol beszelek)
De 2 napos lyuk meg be sem gyogyult ! Egy be sem gyogyult lyuk az igazabol egy "nyilt seb" egyertelmu hogy 100bol 99 embernek osszeforr ha kiveszi a fulbevalot. Ha mar begyogyult na utana mar vannak lehetosegek arra, hogy lehet egy het alatt se forrna ossze mikor kivenned az ekszert. (Bar minek vetted ki, mikor frissen volt love?)
2019. júl. 8. 01:00
8/16 A kérdező kommentje:
Én ezt mind értem. Azért vettem ki mert azt mondták ajánlott kivenni. És minden reggel beletettem a fülbevalót és csak éjjelre vettem ki, mert nem tudok aludni úgy. És másnap reggel már nem tudtam visszatenni a fülbevalót. A második lyuk nem reagált sehogy, csak s legfelső. És ezért nem értem hogy miért. Tudok hogy mindenki szervezete másképp reagál, azért annyira hülye nem vagyok. Csak próbálok megoldást találni, hogyha már kifizettem nem kevés pénzt azért hogy legyen, ne kelljen 3 hónap után újat lövetni.
Azt szokták mondani hogy cserélni lehet és nem azt hogy kiszedni. Sajnos szerintem kénytelen leszel újra csináltatni.
2019. júl. 8. 22:42
10/16 A kérdező kommentje:
Mondtam hogy tettem bele másikat csak éjjelre vettem ki. De ma atszúrtam szóval minden oké. Eleve lehetetlen hogy összeforrjon. De lényegtelen. Már benne van a fülbevaló
Kapcsolódó kérdések: