Fiúk/férfiak! Nagyon nem vonzó a lábam?
Nem merek szoknyát hordani, mert nem eléggé izmos. 2 hete elkezdtem kitartóan edzeni, de addig is kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Ha lehet kort is írjatok.
#17 jóvan hagyjuk már....
Legalább állj le ha be buksz...miért kell meg meg egy lapáttal rátenni , szerinted ki hitte el hogy egy aggódó nő tette ki a fotókat a lábáról ???
#21 Bezzeg ha vaskos 100kg-os lábaim lennének, akkor mindjárt nem gondolnád, hogy kamu...
Az olyanok mint te azt élvezik ha lezárhatnak 1-2 kérdést azzal, hogy kamu.
A lábaimra azért nem vagyok büszke, mivel nem elég izmosak. (Amin változtatni fogok) és addig is szerettem volna megtudni, hogy mit gondolnak az emberek, van-e okom szégyenkezni nyáron miattuk. (Mindig hosszú farmerban járok)
Valóban van pár rossz alakú lány is aki büszkén vesz fel rövid nacit és szoknyát, de én elég hiú vagyok. Én ha úgy gondolom ha valami nem elônyös rajtam, akkor nem erôltetem.
Egyébként örülök, hogy sok pozitív komment érkezett, a negatív kommentelôk is erôt adnak, hogy még kitartóbban sportoljak.
Nem szép egy izmos láb
A tiéd most így jó.
Bár nem tudom miért érdekel más véleménye. Vegyél fel azt, ami jól esik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!