Fiúk/férfiak! Nagyon nem vonzó a lábam?
Nem merek szoknyát hordani, mert nem eléggé izmos. 2 hete elkezdtem kitartóan edzeni, de addig is kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Ha lehet kort is írjatok.
Egy baj van vele!
Hogy nem a derekam körül vagy a nyakamban van...
Na de komolyra fordítva a szót...
Semmi baj nincs vele, nyugodtan hordj szoknyát!
48Ffi
Nyugodtan hordj csak szoknyát, így is gyönyörű, ha még mellette rendelkezel egy feszes markolni való kerek popsival akkor nálam befutó vagy :)
28/F
Tegyél fel még! ;)
Mondjuk deréktól lefelé láthassunk.
Attól függetlenül, hogy kamuk a képek is,
Kamu a kérdés is. Kivéve ha az elmúlt 2 hónapba nem voltál az utcán. Ha voltál talán láttad volna hogy minden trampli, karfiolseggű löttyedt combú tini forrónaciba jár.
És nemhogy nem szégyenlik, még feszitenek is hogy milyen dögösek, mert nézik őket. Csak az nem tűnik fel nekik hogy nem azért nézik őket mert dögösek, hanem mert annyira durvák hogy muszáj odanézni. Mint a balesetnél...
Kicsit előnytelenül készültek a képek, nem jól kivehető. De ránézésre jónak tűnik. Tényleg nem vastag, nekem az ennél valamivel vastagabb jön be általában, de az utcán ennél vékonyabb lábú lányokat is látni, ők kevésbé jönnek be.
Kérdező, te mennyi idős vagy?
40F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!