1/17 anonim válasza:
Nem. Mármint nem nagyon. Szerintem tök jó magasság. Magas, de nem extrém.
2/17 anonim válasza:
Nem sok, de ha felveszel egy 8 centis cipőt, plusz elvárod hogy a pasid tízzel magasabb legyen nálad-meghaltál
3/17 anonim válasza:
Az átlag férfi magasság Magyarországon 2017-ben, a KSH adatai szerint 176 cm volt.
Számomra nem lennél "nagyon magas", mivel egyrészt a magas nők tetszenek, másrészt pedig én magam 189 cm vagyok.
23
4/17 anonim válasza:
Az csak jó, ha egy nő szép magas.
5/17 anonim válasza:
Én 172-vel teljesen átlagosnak tartom magam. 180 felett már lehet beszélni magasról
6/17 anonim válasza:
Nem számít nagyon magasnak, magasabb az átlagnál, de nem nagyon magas. Én pl 184 cm vagyok(nő), na rám már használják a “nagyon magas” jelzőt.
7/17 anonim válasza:
Két centivel vagyok magasabb nőként. 16 éves koromra nyúltam meg ennyire. Amit én ezzel szívtam eddig azt inkább hagyjuk.
8/17 anonim válasza:
178 cm vagyok, nem érzem magam nagyon magasnak
9/17 anonim válasza:
168 cmes magasságommal is sokszor nagyon magasnak érzem magam a sok ponduri lány között... de amúgy szerintem nem vagy magas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!