Miért válik minden parfüm büdössé rajtam?
mert nem a neked valót használod. a parfüm mindenkin másképp érződik, mivel keveredik a bőröd illatával.legközelebb úgy vegyél parfümöt hogy elmész magadrafújod és pár óra múlva megszagolod magadon, ha tetszik akkor megveheted.
de az sem mindegy hogy igazi parfümöt használsz e..
2010. júl. 9. 21:39
az igaz, hogy a bőröd illatától is nagyon függ milyen illata lesz egy parfümnek, tehát tök attól függ naturban milyen az illatod. a bőröd illata pedig függ attól is hogy mit eszel, milyen sürün fürdessz, mivel fürdessz. Így ha már a bőröd sem átlagos vagy kellemes illatú akkor nem a parfümmel van a probléma.
2010. júl. 9. 21:45
3/12 A kérdező kommentje:
dehát mindig ez van, a parfümériában magamra fújok a teszterből, de kis idő elteltével egyiknek sem tetszik az illata.
4/12 A kérdező kommentje:
minden nap fürdök (tusolok) Palmolive tusfürdővel vagy a Lushban kapható szappanokkal is szoktam, van, hogy egy nap kétszer is, a tisztasággal nincs problémám.
volt már, hogy úgy mentem a parfümériába is, hogy előtte közvetlen fürödtem.
izzadékony sem vagyok.
a kajálást illetően meg ahogy a nagykönyvben meg van írva, kevés hús, sok zöldség, gyümölcs.
5/12 A kérdező kommentje:
persze más nem érzi büdösnek rajtam, csak én magamon nem bírom elviselni.
6/12 A kérdező kommentje:
hát akkor nem tudom. szerintem valami nagyon "könnyű" parfümmel kéne próbálkoznod, nem pedig a nehéz illatokkal. enyhén virágos citrusos illatot próbálj ki legközelebb.
2010. júl. 9. 22:42
a 2. válaszoló vagyok. Hát akkor nem tudom mi lehet a probléma, végülis akkor tényleg az lehet hogy még nem találtad meg a számodra megfelelőt, ami teis jóillatúnak érzel. De ha mások meg jóillatúnak találják..hát akkor nem tudom miért érzed rosszillatúnak:) Szerintem keresgélj még és hátha ráakadsz a megfelelőre:) Én egyébként a mexx Fly High és a mexx black parfumoket nagyon szeretem nagyon jo illatuk van. Vagy a Puma I'm going. ha gondolod ezeket kiprobálhatod.
2010. júl. 10. 12:33
9/12 A kérdező kommentje:
köszi, mindkettőtöknek, az mondjuk igaz, hogy a citrusos illatokat úgy emlékszem, nem próbáltam, mert a tesztcsíkra fújva nem jön be az illatuk. lehet, hogy a bőrömön meg pont az lenne kellemes számomra?
ki fogom próbálni a Mexx meg a Puma illatokat is, hátha. :)
azok citrusosak?
én vagyok a 2. bocsi hogy még csak most irok:) a puma az inkább kicsit gyümölcsös de nagyon könnyed és kellemes. a Mexx egy kicsit erősebb fás-citrusos. Eleinte erősnek tünhet de ahogy ellágyul nagyon jó:)
2010. júl. 13. 09:55
Kapcsolódó kérdések: