Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tudnèk ellenne tenni,...

Mit tudnèk ellenne tenni, hogy eltüntessem?

Figyelt kérdés

19-éves lány vagyok

Kb 14-èves koromban elkezdtem borotválni a fenekemet és a combbomat is és e-miatt enyhén világos szőr lett és zavar nagyon! Tapasztalatlan voltam! Mondták nem règ,hogy azokat a részeket nem is szabadott volna!

2019. júl. 2. 12:28
 1/10 anonim ***** válasza:
17%
Comb az hagyján, de fenék?! Ne csinálj vele semmit. Ne borotváld, mert tovább fog erősödni a szőr. Ha hagyod, valószínűleg elvékonyodik, és a sok üléstől ki is kophat.
2019. júl. 2. 12:36
 2/10 A kérdező kommentje:
Tudom gáz de zavar mostmár! Nagyon zavar ! Nem mondta meg akkoribban senki,hogy mit szabad ès mit nem ! Ès most meg ha meglátok egy halvány kis szőrt már zavar!
2019. júl. 2. 12:42
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2019. júl. 2. 12:52
 4/10 anonim ***** válasza:
50%
Kozmetikussal gyantáztass. Magad is megcsinálhatod, csak nem biztos, hogy rendesen eléred.
2019. júl. 2. 13:29
 5/10 A kérdező kommentje:
Ès az epilátor?
2019. júl. 2. 13:41
 6/10 anonim ***** válasza:
67%
Epi, vagy gyanta kiszedi. Nem gáz, más is szedi. Borotva után hamar meglátszik, de azzal se rontottál el semmit, majdnem ugyanolyan lenne, ha nem borotváltad volna, akkor is. Sok gyanta, vagy dörzsölés után kikopik.
2019. júl. 2. 14:16
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szèpen megnyugodtan! Hisz ez mèg csak pihe egyèbkènt nem az a durva erős szőrzet! :)
2019. júl. 2. 14:42
 8/10 A kérdező kommentje:
Megnyugodtam*
2019. júl. 2. 14:54
 9/10 anonim ***** válasza:
51%
Nem biztos, hogy a borotválás okozta, talán amúgy is ilyen lenne. Nekem is vannak szőrszálak a combomon. Epilátorral vagy gyantával tudod kordában tartani. Utána kend be shea vajjal vagy valami vegyszermentes natúrkozmetikummal, hogy ne pattogjon ki! DM-ben Alverde ultra sensitive pumpás testápoló is nagyon jó, nem irritál, és mivel alkohol is van benne, fertőtlenít is kicsit. Epilálás után ugyanis gyakran okoznak szőrbenövést a baktériumok.
2019. júl. 2. 17:51
 10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon Köszönöm szèpen kiprobálom ! :)
2019. júl. 2. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!