Hölgyek! Csak magatoknak szeretnétek tetszeni, amikor ezeken a meleg napokon majdnem tiszta meztelenek vagytok vagy élvezitek, hogy a férfiak kanosak lesznek?
S mobillal is akár sutyiban vesznek titeket. 😂😂😂
KORT is.
Azok a férfiak akiket én becsülök nem fognak begerjedni csak mert látnak valakit rövidnadrágban. Nekem mindig is rohadt taszítóak volt azok a "férfiak" akik nyálcsorgatva bunkó módon rátapadtak egy nőre aki szoknyában volt. Ez kicsit sem vonzó, normális ember nem viselkedik így.
29/N
Azért öltözök lengén (ami nálam a short, és nem a mell kidobás), mert meleg van. Rosszul bírom a hőt, és sok jó shortom és ujjatlan felsőm van, amiket ilyenkor tudok hordani. Magamnak tetszek, ez a fontos.
Teszek rá, hogy ki néz meg. Aki pedig mobillal felvesz, az emberileg beismerte értéktelenségét és ösztönlénységét.
20/L
Csak magam miatt,de nem js akkora sortot hordok mint egy bugyi 🤣
Melegben trikó és rovidnaci :)
Nálam egyik se. Én barnulni szeretnék. :D
Értsd: utálok napozni, és nem nagyon járunk nyaralni vagy strandra, így a legjobb esélyem a barnulásra egy rövidgatya és egy ujjatlan. Egyébként annyira nem szeretem, inkább hordok hosszú, szellős, vékony darabokat.
Én személy szerint utálom a térd fölé érő nadrágot, a trikót és a haspólókat vagy miket, pedig én is a női nembe tartozom.
Ez persze nem azt jelenti, hogy mindenki legyen ilyen. Nem. Azt mondom, aki akar nyugodtan húzza fel (de azért ne szinte fehérneműbe menjen emberek közé).
Most mondhatjátok, hogy de az őseink is kibírták, ők is bírják. Aham. Csak akkor még nem volt ilyen forróság ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!