Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora a sansz, hogy meleg pasi?
Ha egy közepkorú pasi aki 41 eves , vagyonos , jó munkával , egyedul el, pedig a szakmája által sok növel talalkozik, se volt feleseg , se gyerekek , pedig millió sansza volt es van .
Folyton arról panaszkodik , hogy milyen nagyok az adók , stb , elegge garasosnak tunik . Szedi a szemöldökét , edzésekre jár , nincs rajta egy gramm felesleg
Elmondasa szerint keres nöt maganak , nem meleg .
Hogy letezik , hogy valaki ilyen ugyesen megússza a csaladalapitas ösztönét huszonevesen?
Semmi múlt.
Azt mondta hogy sokat tanult , egyetem miatt nem ert ra szórakozni
Facebookjan csak ferfihaverek
Mennyi a sansz , hogy meleg?
Kösz
Az tenyleg nem lehet , hogy sokat tanult ? Nem tudom, hogy akkor miert nem vállalja , lehet a csaladja konzervativ
foglalkozzál már a saját nyamvadt életeddel
valaki nem akarja betenni neked, és már vered magad a földhöz, hogy biztos meleg :D
tipikús lúzer szürke kisegér lehetsz :)
Ok nekem nem akarja , habar ajanlgatja magát meg a szexet de ezek utan nem merem . Mi van ha csak kiserletezik?
Es kinek is akarja berakni ? Nem latok senkit
Nem , ne magadból indulj ki , aki magadnak is hazudsz
Meg ajanlott Nekem meleg pasi szexet es kert h szopogassam a melleit tudod ????? Es a baratja mint kiderult sirt a hotelszoba elött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!