Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nők, mi a véleményetek arról...

Nők, mi a véleményetek arról ha egy férfi combra és hátsóra "hízik"?

Figyelt kérdés

A has viszont eléggé lapos?

Mellette van benne izom is.

Nektek bejön,elviselhető vagy nagyon taszító?

2019. jún. 26. 20:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ milyen. A has szerintem pont nem olyan fontos. Ha combos-s*gges a váll szélessége fontosabb. Kis semmi vállakkal, karizom nélkül nagyon csajos hatása van a lenti szélességnek. A Taron Egerton szerű alkat viszont teljesen jó. [link]
2019. jún. 26. 20:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, pont ettől tartok nem túl csajos-e.
2019. jún. 26. 20:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Ne haragudj kérdező, de szerintem ez olyan dolog, hogy ha hízik ide és oda egy férfi, akkor ők általában nem kezdenek el fogyókúrázni, mint a nők! Elkezdenek sportolni, edzeni, nagyon sok férfi inkább izommá akarja "alakítani", de attól az ott marad, izom formában. Nem lesz teljesen vékony a comb.

Egyébként nyugodtan lehet ítélkezni, de én azt gondolom, senki nem tehet arról, hova hízik. Hízás hátterében pedig több minden állhat, nem csak az, hogy "lusta és zabál". Ha az én párom lenne ilyen, ugyan nem szólnám meg/le. Ha valakit szeretsz, elfogadod olyannak, amilyen, nem csak a külső számít. Nyilván bizonyos határokon belül értem, nem kell támogatnod, ha derékig érő hajat akar növeszteni a pasi, de ez olyan téma, amiről nem tehet, mindegy, hogy nő vagy férfi.

2019. jún. 26. 23:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem csajos dehogyis :)) meg mindnekinek Alkati dolog hova hízik
2019. jún. 27. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!