1/14 A kérdező kommentje:
Probaltam 80B-set az egy icipicit bevagott a vallanak de a fazonja ilen csipkés volt lehet csak azért. Viszont a c&a-ba probaltam 80B-set ilyen merevítő nélkülit az meg kicsit lötyi volt és kozepen volt egy lyuk ahogy be hajoltam és le lehetett latni a hasamig olyan bo volt és a mell résznél is oldalrol lehetett latni h nem tolti ki a mellem. Viszont egy másik szinten csipkés anyagból meg kicsi volt a 75B. Akkor most mi van? :( 1 év alatt nőtt meg a mellem a hormonális változások során /18 vagyok/
2/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok köver s-és ruhakat hordok. Akkor most mivan? A 80B nagyon nagynak szamit?:(
3/14 A kérdező kommentje:
[link] Tehát kb így vágott be az a c&a-s 75B-s. Hátul talán jobban látszott picit
Nem dagi méret. A 80 ugye a "dagiság", a B meg a mellméret, hogy elfér-e a tenyeredben.
De ahogy nő a méret, a kosár is változik. Ha a 80B az alap, akkor 75C-t kéne nézned.
Ha a szám felfele ugrik, a betű "lefele". És fordítva. Ha 80B-t szoktál hordani, de fogytál, viszont a melled ugyanakkora maradt, akkor 75C, ha híztál, de a melled ugyanakkora, akkor 85A.
2019. jún. 25. 19:01
5/14 A kérdező kommentje:
De amúgy meg az ilyen sima top melltartok közül S-est hordok. És most akkor melyik meretezes a jo? A c&a 80B ami lötyög vagy a nem kényelmes 75B vagy pedig a new yorker 80B ami a vallanak bevag? És nem szamit szelesnek a hátam?
6/14 A kérdező kommentje:
Nem híztam mert ruhában ugyanazokat hordom
Minden melltartó boltnál másképp méreteznek. Skinny melltartóm 80A(nem vagyok dagadt egyáltalán a szám amúgy is hát SZÉLESSÉG) Tezenisben teljesen más méret kell. Ne a méretet nézd, hanem próbáld fel azt ami nem áll el.
2019. jún. 25. 20:12
Minden márkánál és azokon belül a fazonoknál is eltérhetnek a méretezések. Nekem F&Fes melltartóból van 75 és 80 Ds melltartóm is, pedig mondhatni ugyanaz a fazon.
Mi nem mondhatjuk meg, hogy neked mekkora és milyen fajta melltartó kell, mert ez a te mellformádtól is függ. Próbálj több fazont, és ne csak a körméretet (számot) változtasd, hanem a kosárméretet is. Eltarthat egy darabig mire megtalálod a neked valót.
Máskor én negyed órát is bent voltam a próbafülkében mert vagy 3-4 fazonú melltartót is bevittem, azokból is több méretet, pl egy fajtából volt 75B, 75C, 80B, 80C stb
Nehezen találtam meg a számomra megfelelőt, mert hiába volt a méret jó, ha a fazona nem illett a melleimhez.
2019. jún. 25. 21:55
9/14 A kérdező kommentje:
És az hogy lehet hogy most felvettem egy régi 34AA-s melltartót és csak mellven volt kicsi de nem nagyon vágott be?? Esetleg egy picit a vallanak de az állítható
A 34-es egy másik méretezésben van megadva, USA-ban inch-ben mérik nálunk centiméterben, egy USA 34-es megfelelője az EU 75
2019. jún. 26. 07:12
További kérdések: