Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan növesszem vissza a...

Hogyan növesszem vissza a frufrum?

Figyelt kérdés

Körülbelül egy éve nyirattam egyenes frufrut magamnak, de sajnos nem áll jól és csak a gond van vele, szeretném “megnöveszteni”, hogy ismét frufru nélkül lehessek. Valakinek tapasztalatok? Hiába próbálom hozzávasalni a többi hajamhoz, nem áll meg. Lófarokban szintúgy... a hajlakk sem segít.

Valakinek valami tipp esetleg személyes tapasztalat?

A válaszokat előre is köszönöm!

2019. jún. 24. 21:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Esetleg hullámcsat?
2019. jún. 24. 21:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Idő és türelem. Talán úgy könnyebb visszanoveszteni, ha oldalfrufrut vagatsz. Egyébként kB 1 évet szánj rá.
2019. jún. 24. 21:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem már viszonylag elég hosszú a frufrum, de én amikor elkezdtem visszanöveszteni, akkor is úgy csináltam, hogy befontam a frufru részt és hullámcsattal hátracsatoltam.

Pl. itt vannak hajak: [link]

Nyilván attól is függ, hogy mit tudsz vele kezdeni, hogy milyen hosszú, de szerintem a fonás mindig jó ötlet. :)

2019. jún. 24. 22:23
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen Nektek a tippeket! A fonásra még eddig nem is gondoltam 🤔

Nem értem miért olyan nehéz visszaszoktatni a többi hajamhoz. Emlékszem annak idején pedig az volt a gondom, hogy nem tudtam rendesen elválasztani 🤦🏼‍♂️

2019. jún. 24. 23:45
 5/5 Nindzsaaa válasza:
Póthaj esetleg? Vagy vannak manapság ilyen haj gyarsabb növesztésére szolgáló kozmetikai szerek esetleg kérdezd meg a fodrászodat vagy hullámcsattal vagy csattal esetleg nemtudod megoldani? Vagy türelmesen várd ki míg megnő
2019. jún. 28. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!