Hogyan növesszem meg a frufrum a leggyorsabban?
Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy a ricinus olaj elvileg segít, de ha csak a frufrumra szeretnem hasznalni akkor hogyan mennyit és meddig kéne használnom? Egyéb tippeket is írhattuk ha tudtok és bevált, köszönöm szépen! (Egyenes frufrum van, nem túl dús nem is nagyon ritka, hamarabb zsírosodó hajam van, vékony szálú)2018. nov. 29. 19:50
2/2 anonim válasza:
Ne gondolj ra :(
En is novesztem, nem sokat tudsz tenni. Igyal sok vizet, sportolj, egyel egeszsegesen, masszirozd a fejborod es heti 1-2x moss hajat minosegi samponnal es hajapolokkal.
Nekem aprilisban ert homlokom kozepeig a frufrum (muveszi minifrufrum volt) es azota novesztem, most ha egyenesen “kifeszitem” a felso ajkamig et, szoval csak turelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!