Nem hagyja visszanöveszteni a párom a tüsi hajam. Maradjak így vagy vegyek erőt magamon és növesszem vissza?
Nyáron a párom kérésére lenyírattam a hajam 2mmre. Természetesen azért én is kiváncsi voltam nem csak miatta. Egyszeri alkalomnak terveztük, mert a hosszú haj jobban tetszik nekem, de végül amikor elkezdett nőni ő is lenyírhatta nekem egyszer. Azóta nem tudjuk abbahagyni. Meg szeretném növeszteni, de pár centit nő és mindig az lesz a vége hogy levágjuk. Valahogy annyira jó érzés nekem így lenni, meg maga a hajvágás is jó érzés de nem szeretném ha furcsán néznének rám. A párom annyira imádja és hatalmas csalódás lenne neki ha abbahagynánk.
Mit gondoltok mit kéne tenni?
Szerintem ne növeszd vissza egyenlőre. A tetszik a tüsi haj és jó érzés maga a vágás, akkor hagyd meg tüsire.
Én hasonló cipőben járok, mert az én párom szintén rövid haj mániás. A kedvéért vágattam le a hajam hosszúból fiúsra. Az enyém nem tüsi, de így is nagyon rövid, épphogy tudom fésülni. Két hetente járok a fodrászhoz.
Ha pedig jól áll a 2mm-es haj, akkor pláne ne növeszd meg!
Szia!
Maradj tüsi! Irány gépeltetni! :-)
Szerintem keressetek valami köztes megoldást.
Pl. növeszd meg pár centire, és alul fokozatosan nyírasd fel géppel.
Majd tovább növesztve egy csinos, rövid bubit lehet csináltatni, egy meredek felnyírással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!