Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan tudná egy férfi az...

Hogyan tudná egy férfi az arcát gyantáztatni? Teljes arcszőrzet eltávolítására gondolok. Hol lehet? Vagy ha otthon, akkor mit kell venni hozzá? És hol?

Figyelt kérdés

gyantacsíkot gondolom kell, milyen félét? vagy kozmetikushoz menni? ott megcsinálják?

kéne egy kis segítség :)

és lécci ne kérdezzétek, hogy miért akarja az illető, neki így a jó....

remélem, tud valaki segíteni

2019. jún. 24. 13:46
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Menj kozmetikushoz vagy borbelyhoz. Ők értenek ehhez, te meg max leteped a bőröd gyakorlat és alapismeretek híján.
2019. jún. 24. 14:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Először is aucs. Szerintem férfiak esetében a teljes arc gyantázása felérne egy kínzással. Nem hiszem, hogy van olyan kozmetikus aki vállalná. Árlistán még nem találkoztam vele soha.

Inkább végleges szőrtelenítésben gondolkoznék amennyiben nem szőke/vörös az illető. Világos szőrszálakon nem használ, de a sötét szőrt szépen kikoptatja.

2019. jún. 24. 16:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha az rendes férfi arcszőrzet nem csak kisbabás pihék, akkor nem fog menni. Vagyis lehet, hogy van olyan kozmetikus, aki vállal ilyesmit, de túl mélyen be van ágyazódva a bajusz és állak környékén a szőr, csúnya sérüléseket lehet összeszedni, amit aztán csak sebészeti úton lehet orvosolni. Inkább konzultálj előtte egy bőrgyógyásszal erről, ő megmondja a tutit a szőröd alapján.
2019. jún. 24. 18:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Én a pasimnak szemoldokcsipesszel ki szoktam huzigalni a kosza szalakat, amik latvanyosan rossz helyen vannak, de mindig visszanonek, szoval nem hiszem hogy a gyantazas mukodne (eleg eros szakalla van ugy, pehelyszakallon talan).
2019. jún. 24. 20:06
 5/7 A kérdező kommentje:

ha tudna valaki segíteni az nagy segítség lenne

le szeretném gyantáztatni az egész arcszőrzetemet, (nem csak azt, de ott a kényesebb talán az intimrészt leszámítva)

vigyázzak-e valamire?

mitől kell tartanom? ha van ilyen

bármilyen tanács jó lenne

köszi

2019. jún. 26. 12:56
 6/7 anonim ***** válasza:

Ez lehetetlen amit te szeretnél, soha senki sem csinálta meg, ott igen erős az arc szőrzet, maga a gyökere is. Senki sem fogja bevallani.

Lehetetlen...

2019. jún. 26. 21:30
 7/7 A kérdező kommentje:

itt maygarországon hol lehet ilyet csináltani?

03:40-4:20 között pl

https://www.youtube.com/watch?v=HbX84ceygjw&t=1s

2019. jún. 27. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!