Hogyan kell gyantázni otthon?
Figyelt kérdés
Alkaromat szeretném, megpróbáltam a hideg gyantát na annak semmi eredménye nem volt.
Utána elmentem kozmetikushoz, szépen leszedte. Eltelt másfél hét és nekem nagyon kibújt, úgyhogy vettem hintőport és görgőfejes meleggyantát gondolván ez nekem is menni fog. Mindent a leírtak alapján csináltam és semmi haszna... Csak a bőröm lett piros kimeredő szőrszálakkal. Vagy még pici? Ti, hogy csináljátok otthon?
2019. jún. 7. 06:49
1/4 anonim válasza:
először is megvárod amíg egy cseppet megnő ha picik a szőrszálak akkor nen ragad bele a gyantába... a gyantát megfelelő hőmérsékletre melegíted (nekem ez a hú de meleg de pont nem éget még szint, ha jó a hőmérséklet látni fogod) a gyantát szőr növekedéssel egyirányban viszed fel, rásimítod a lehúzócsíkot, kicsit megfeszíted a bőrt körülötte és (vízszintesen) szőrnövekedéssel ellentétes irányban lerántod. Ha kicsit rajta hagyod a lehúzó csíkot nem gáz, de ne hagyd fent túl sokáig sem. utána leszeded a fent maradt gyantát egy kendővel vagy olajjal.. és végül jöhet egy nyugtató krém 😀 aztán lehet vannak ebben bibik, de én így csinálom és bevált :)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is így csináltam, de nem vállt be, lehet tényleg még kicsik de nem tudom nekem már az idegesít kategória, de elég új vagyok ebben, úgy gondoltam ez már elég ahhoz, hogy leszedje :<. Bőrnyugtató krémet milyet ajánlasz? Én csak testápolóztam gondolom az kevés neki.
2019. jún. 7. 08:34
3/4 anonim válasza:
ami nekem igazán bevált az a körömvirág krém, de jó volt egy noname aloe vera-s testápoló meg az x-epil gyantázás utáni gélje is bár utóbbitól kicsit ragadtam.. ja és a gyantázás előtti bőrradírozás nem árt :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor majd kiprobálom, igen radirozni szoktam néha, meg a hideggyanta előtt csinaltam is, de az nem vállt bexD
2019. jún. 7. 09:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!