Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Sokat fogytam, és most eléggé...

Sokat fogytam, és most eléggé lógnak a melleim. Mivel tudok segíteni a helyzeten?

Figyelt kérdés

Nem vagyok meg abban a korban, hogy megereszkednének (23 evés vagyok, gyerekem nincs), gyakorlatilag ott egy adag bőr... tudom, hogy műtéttel meg lehetne csináltatni, de nem akarom, hogy "műcicim" legyen, akkor se, ha természetes eredményre is képesek ma már, de nem tudom, van-e erre más megoldás.

Mashol a testemen egyébként nincs megereszkedett bőr.

2019. jún. 23. 22:51
 1/8 anonim ***** válasza:
95%
Felvarrástól nem lesz mű.
2019. jún. 23. 23:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Pedig csak a felvarrás segít
2019. jún. 24. 00:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Csak a felvarrás megoldás!

Árulnak kenceficéket, lehet menni masszíroztatni, de ezek csak pénzkidobásnak jók sajna, az eredményük 0 közeli.

Jaa, meg akár el is fogadhatnád magadat ilyennek, de nem tudom, hogy szabad-e ezt felvetni neked 🙊😃

2019. jún. 24. 00:41
 4/8 anonim ***** válasza:
5%
Valóban a felvarrás a legjobb, de ha rágyurnál picit feszesebbek lehetnének
2019. jún. 24. 00:58
 5/8 qborka ***** válasza:
76%
Hát, ha már szinte csak bőr, akkor marad az implant vagy a saját zsírral való feltöltés, ha még van rajtad valahol felesleg.
2019. jún. 24. 09:59
 6/8 anonim ***** válasza:
85%
4-es válaszoló: a mell zsírszövetből áll, nem lehet "rágyúrni." A mell alatti izomra lehet "rágyúrni", de attól még a mell maga lógós marad.
2019. jún. 24. 14:50
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg csak műtét segít.

De lehet csak túlreagálod és nem is annyira lóg, hogy indokolt lenne.

Én is fogytam, nekem is megereszkedtek kicsit, de annyira nagyon nem vészes, hogy műtsem.

2019. jún. 24. 18:54
 8/8 anonim ***** válasza:
műtét.... ezen semmi, nem megy vissza. nekem évek óta ilyen. nekem nem ér annyit, hogy kés alá feküdjek, csúnyának csúnya, de nem is mutogatom. döntsd el, neked megéri-e.
2019. jún. 26. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!