One step gél lakkra ha teszek alap és fedőlakkot, akkor változtat a tartósságán?
??? Alapot miért akarsz tenni a tetejére? Vagy az alap és fedő egy?
Egyébként nem sokat javít a tartósságán, legalább is annyira fedővel sem tudod kihúzni a tartósságát, mint a 3 step-é, amúgy meg több mindentől függ, mennyire készíted elő jól, mennyire veszed igénybe, stb. Nem tudom milyen márka, de ha Crystal, akkor vegyél mondjuk 3 step gél lakkot.
Értem, elnézést a feltételezésért, de hidd el, van, aki alapot is ken a tetejére. 😄 Illetve vannak, amelyek fedők, de egyben alaplakkok is.
Az én véleményem a one stepről, hogy egyénenként változó, volt olyan vendégem, aki 2 és fél hét után visszajött, semmi baja nem volt a körmének. Míg másnak 1 hét után lepattogott. Általában 2 hetet mondanak tartósságra (3 step 3 hét). A különbség ez és az elkészítés. One step előtt No Buffer Scrub-bal áttörlöd (ha nincs, akkor finommattítóval éppen csak lemattítod), majd megy rá 1-2 réteg gél lakk, fedő sem kell, mert fixálásmentes gél lakkok. A 3 step előtt is mattítás, én mindig kenek Base gelt, illetve erősítőt (Hardenert) is, majd azt fixálom, 2 réteg gél lakk és fedő. Én csak Crystal Nails anyagokkal dolgozom. Brillbird fényzselét nyugodtan rákenhetsz. Megtörni akkor szokott, ha a fényzseléd nem rugalmas, erre a neten rá tudsz keresni, hogy neked milyen van.
Köszi a válaszokat😊 Remélem ugyan olyan tartós lesz mint amilyen eddig volt😃
#4 az már rég rossz ha valaki a sima alaplakkot rákeni a tetejére, gondolva hogy jó oda is😂
#5 te milyen alap és fedőt használsz hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!