Nem borzasztó, de egy kicsit mozoghatnál , sportolhatnál.
Egész jól megindult a pocakod, ha nem vigyázol akkor majd nagyon nagy úszó gumid lesz.
Ez az alak egy negyven éves nőnek elfogadható.
2019. jún. 21. 13:18
2/13 anonim válasza:
Mivel hazánk a 4. legelhízottabb ország a világon, ezért azt lehet mondani, hogy még ez nem borzasztó, viszont van rajtad súlyfelesleg.
Figyelj arra, hogy mit eszel, mert a fogyás 70%-ban az étkezésen múlik és 30%-ban a mozgáson. Kezdj el futni, hullahoppkarikázni, ugrálókötelezni.
Étkezésben pedig: ne egyél péksütiket, nasikat (tejcsoki, cukrok, chips), kerüld a fehér kenyeret, estére ne egyél szénhidrátot (köretet).
2019. jún. 21. 13:21
3/13 anonim válasza:
Durva de pont ilyen alakom van csak cirka 30 evvel idosebb kiadasban. Es igen, ahogy mar irtak, pocakra vigyazz, mert sajna ugy tunik h oda hizol.
2019. jún. 21. 13:31
4/13 anonim válasza:
Nem borzasztó, kicsit izomtalan, szerintem nincsen súlyfelesleged. A melltartód fazonja és kosármérete nem megfelelő. (Tudom, hogy nem ez volt a kérdés.)
2019. jún. 21. 13:42
5/13 anonim válasza:
Nem!
Ez egy finom puha nőies alkat.
Gyönyörű mellekkel és szép combokkal.
A női has amúgy is akkor vonzó ha nem kockás hanem párnás, pont ahogyan a tiéd is.
F
2019. jún. 21. 14:50
6/13 anonim válasza:
Szerintem szuper alakod van. Oké, nem izmos, de én szeretnék így kinézni. :) 22/L
2019. jún. 21. 16:42
7/13 anonim válasza:
Csinos vagy de igen formasodnod kene egy kicsit mert a pocidon IS latszik en ek a hianya plussz a melltartod meretben nem az igazi:)
2019. jún. 21. 16:59
8/13 anonim válasza:
Én is hasonlóan nézek ki. Fogytam is, de a poci ugyanúgy megmaradt. :/
2019. jún. 21. 18:22
9/13 anonim válasza:
Nem mondanám hogy borzasztó, de nem túl jó bocsi:/ Kezdj el edzeni és egészségesen enni, hidd el hamar látszani fog az eredmény.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!