Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, hogyan kell magassarkú...

Lányok, hogyan kell magassarkúban járni? Mennyi idő hozzászokni?

Figyelt kérdés

Hmm... tudjuk le hamar a furcsa részét :D Fiú vagyok és szeretek női ruhába öltözni. Ha ez számodra felháborító vagy elfogadhatatlan, légyszíves a gyűlölködés helyett egyszerűen csak menj el innen.

Rendeltem magamnak egy körömcipőt és egy szandált, mégpedig ezeket:

[link]

[link]

A cipővel nincs problémám. Kényelmes, gond nélkül tudok benne járni, minden oké. A problémám a szandállal van. Megállni meg tudok benne és érzem, hogy a sarka jó helyen van, de egyszerűen nem tudok benne könnyedén járni. Oké, egyrészt tudom jól, hogy ez nem a kényelmességéről híres és jól megkínoz azért cserébe, hogy szép; másrészt nagy nehezen és félve attól, hogy orra bukok, sikerül eljutnom A-ból B-be (feltéve, hogy közel vannak egymáshoz), viszont a járásom nem szép, nagyon instabil.

Lányok, ti hogyan tanultatok meg ebben járni? Mi a titka ezeknek a tűsarkúaknak? Hogyan kell járni benne, mire kell odafigyelni? Harisnyával érdemesebb vagy mezítláb jobb?

2019. jún. 19. 22:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Én lábujjhegyen járok a vékonyabb sarkúakban meg szerintem az a titok hogy nagyobb lépteket tegyél hogy stabilabb legyen a tarátsod persze ha magassarkúban vagyok többnyire megpróbálok állni vagy ülni nem sokat gyalogolni, ha fiú vagy és nagy a lábad szerintem könnyebb is egyensúlyozni azért:D
2019. jún. 19. 22:59
 2/3 anonim válasza:

Ne foglalkozz azzal, hogy mit gondolnak mások, ha te jól érzed magad lányos dolgokban hát akkor hord azokat.

A magassarkút sajnos nem lehet megszokni. Vagyis az én esetemben ez a felállás nyilván van olyan nő aki szereti és megszokja, de nagyon sokan nem tudunk vele megbarátkozni. Én személy szerint szeretem és jól is állna, csak néha hordok, mondjuk egy eseményen, de nem tudok valami nőiesen járni benne. Csak az olyan magassarkúkat ajánlom, amin van pánt a lábfej részénél, ugyanis az megtartja a lábat és senki nem szereti ha kiklattyog a láb a cipőből. Inkább harisnya nélkül ajánlom, mert ugye az is csúszósabb anyag. Viszont ha gyakorolsz akkor lehetséges hogy neked menni fog, különösebb titka nincs. Otthon járkálj benne, próbálj egy vonalban lépni úgy, hogy ne akadjon össze a lábad, így nőiesebb.

2019. jún. 20. 16:21
 3/3 A kérdező kommentje:

Végül megtaláltam a tökéletes szandált is:

[link]

Igaz, harisnyával vagy combfixszel a legkényelmesebb, viszont ebben stabilnak érzem magam, könnyen tudok benne járni és nem is fáj a lábam benne alig pár lépés után. Nagyon szeretem :)

2019. aug. 14. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!