Lányok! Ti hogyan epiláltok? 18/l
Nemrég vettem egy epilátort, és mintha azt vettem volna észre hogy nem is tépi ki rendesen mindet, pedig aztán rendesen fáj. Hónaljon és bikinivonalon szoktátok használni?Én hónaljon próbáltam mégcsak ki de irtózatosan fájt.
Tudtok bármi jü tippet mivel lehetne enyhíteni a fájdalmat?
Én is használok epilátort, nekem sem tépi ki rendesen, pedig próbáltam minden irányból, többször is. Én csak lábra használom. hónaljon és bikinivonalon nekem is irtóra fáj, ott nem is próbálkozom már vele. Miután végeztem az epilálással, várok pár percet aztán bekenem testápolóval, az valamennyire enyhíti a fájdalmat utána, próbáld ki te is.
19/L
Eddig nekem is, hasonlóan hozzátok, fájdalmas volt, s nem is takarított le mindent.
Majd vettem egy drágább kategóriásat, nagyobb fej, gyorsabb, kímélőbb, stb. és gyönyörűen dolgozik.
Fájt érte a szívem, de utólag megérte!
Bikini vonalon és hónaljon is jól működik!
Szia:) Én már lassan 3 éve epilátorozok (lábszár, hónalj, bikinivonal). Engem is nyugtattak azzal, hogy csak az első alkalomkor fáj ennyire meg stb. 3 év után is irtózatosan fáj:D Persze, akkor kevésbé ha kevés szőrszálam van. De tél után amikor el kell válnom a "téli bundámtól", na akkor kb. meghalok a fájdalomtól.:D
Egyébként nekem 100%-osan kitépi a szálakat. A fájdalom enyhítésére én testápolót szoktam használni+ a hideg víz is jót tesz nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!