Lányok! Ti nyaron a bikinivonalnal gyantaztattok, borotvalkoztok vagy epilaltok? Nekem a borotvalas utan tiszta piros meg viszket es nagyon rossz. A gyantatol felek:/ epilalas szoba se johet nalam! Szoval ti nyaron hogy szortelenitetek? 13/L
Mikor milyen kedvem van. Néha borotválom, ez után fertőtleníteni kell és nyugtató krémet használni, plusz figyelni hogy a bugyi széle ne irritálja ott a bőrt, mert akkor ronda lesz. Nem szeretem mert másnapra már kinő a szőröm és szúrós.
Néha epilálom, ez a leggyorsabb, nem is igazán fáj (csak az első alkalom), ezután is át kell menni rajta borotvával, hogy ne nőjön be a szőr. Fertőtleníteni kell. Epilálni elég hetente. Nyáron ez a legjobb megoldás.
Néha gyantázom, ezzel az a bajom, hogy meg kell várni hogy kb fél centis szőr nőjön... mert csak akkor szedi ki. Nyáron ez nem jöhet szóba. Meg nekem a hajlatokban macerás is a dolog, nehéz megfeszíteni ott a bőrt a gyantához. Ha meg nem sikerül jól akkor full véraláfutásos és ronda lesz.
Szerintem érzékeny a bőrőd ezért használj borotvahabot s még mielött ezt felkennéd vizezd be a szörtelenitendő területet...a borotvádon legyen olyan kis gél csik..(nem tudom mi a hivatalos neve.)Ha borotálkozással kész vagy használj borotálkozás utáni krémet.Ja és ne vakard!
Nekem ezek jöttek be azóta nem pattogok ki és nem is viszked! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!