Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Utálom magam, egy senki...

Utálom magam, egy senki vagyok. Tanácsok? (többi lent)

Figyelt kérdés
Egyszerűen visszataszítóan nézek ki.Szemüveges pattanásos vagyok,meg a testem se a legszebb.A FIÚ barátom is azt mondta,hogy nem az a vékony lány vagyok,de ettől függetlenül szépnek tart.A hajam se a legszebb.Rövid,kócos és sehogy sem áll a fejemen.Vasalni vasalnám,csak tönkremegy(egy évig vasaltam).Mindent megteszek hogy szépen nézzek ki.Figyelek a higéniára is,a hajamat is ápolom hogy nézzen ki valahogy,de mind ez redménytelenül.Emiatt nem ettem hetegik,szószerint semmit.Egy nap is eltelt már úgy,hogy nem ettem vagy ittam semmit.El is ájultam,meg le is voltam gyengülve.Azon is gondolkoztam már,hogy véget vetek ennek az egésznek.Az tette be nállam a kaput,hogy egy fiú azt mondta nem vagyok annyira vékony(a husis combjaim miatt).A tükörbe se merek nézni.Már nem bírom tovább.A mai világban úgy is a szépségen dől el minden.Aszerint döntik el hogy mennyire vagy jó ember.Úgy vagyok vele,hogy minden ember pótolható,szóval nem lenne baj,ha nem lennék.Önbizalmam nincsen,nem is volt.

2019. jún. 19. 17:47
 1/3 citromfűlevél ***** válasza:
100%

Tudom hogy ez egy sablonos szöveg de próbáld meg elfogadni magad lehet hogy nehéz. Mindenki úgy jó/szép ahogy van. Meg a fiú barátod szerint is szép vagy.

A szemüveg az tud nagyon szexi lenni, válassz a fejformádhoz illő keretet, az sokat segít.

A pattanások elmúlnak. Ne nyomkodd ki őket, hogy ne maradjan ott a helye. Hány éves vagy?

Nem kell olyan nagyon vékonynak lenned, csak legyél egészséges.

A hajadat próbáld úgy állítani vagy vágatni ahogy szerinted a legelőnyösebb.

Vasalhatod a hajad csak nem mindig, és van olyan videó a YouTube-on ami arról szól, hogy hogy kell úgy hajat vasalni, hogy ne károsítja a hajad annyira.

Ne éheztesd magad, az nem vezet semmire mert, azt egyből visszahízod. Ha mindenképp fogyni akarsz, akkor mozogj sokat és étkezz egészségesen.

Nem mindenhol számít csak a külső. Gondolj bele, hogy tőled gondolom sokkal furcsább kinézetű emberek sikeresek lettek.

2019. jún. 19. 18:20
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szinte 100% hogy 18 év alatti vagy.

Tipikus tini hozzà àllàs az élethez.

Ez amiket most felsoroltàl magadról, erre mind nevetve fogsz vissza gondolni 23 évesen. Rájössz majd hogy nem ezek a fontosak a boldog élethez.

A felsoroltakon mind lehet vàltoztatni!

A koplalás semmire se megoldás. Kiéhezteted a szervezeted, lefogysz 5 kg . Utana rendes étkezésre vissza térsz és a -5kg duplajàt fogod vissza hízni! Cukor betegség és csomó betegséget tudsz magadnak ezzel okozni.

Éhezés helyett inkàbb étkezz egészségesen, sportolj,mozogj.

És hidd el hogy nem beszélek hülyeségeket, en is voltam tini! :)

Ezen túl kell esni. Természetes hogy ilyenkor utálsz mindent magadon. Másokhoz hasonlítod magad, amit nem szabad.

Talalj hobbyt magadnak. Csinald azt amit szeretsz.

A pattanások is el fognak múlani, a szemüveg pedig öltöztet. Nagyon szép szemüvegek vannak már,egyaltalàn nem ciki hordani. Ha pedig zavar, akkor meg mindig ott van a kontaklencse.

2019. jún. 19. 18:21
 3/3 anonim ***** válasza:
74%
A vékony nem egyenlő a csinossal. Van, aki moletten szép, meg van, aki soványan is ronda. Ha azt mondják, hogy nem vagy vékony, de csinos vagy, miért nem arra koncentrálsz, hogy csinos vagy? A hajadra kérj tanácsot fodrásztól, a bőrödre kozmetikustól (nekem is pattanásos volt, a Ruticelit krém tette helyre), a szemüveg meg lehet olyan, ami jól áll, de kontaktlencsére is válthatsz. De ha jól érzed magad a bőrödben, akkor szépnek fogod tartani magad. Önbizalomnövelő tippeknek nézz utána.
2019. jún. 19. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!