Most kaptam időpontot a kozmetikushoz intim gyantára. Tanácsok?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem (mivel most megyek először) hogy kell-e csinálni valamit előtte? Mármint persze előtte lefürdök ez egy alap dolog, de olyanról is olvastam hogy valaki azt tanácsolta hogyha hosszú a szőr akkor vissza is lehet vágni kicsit.
Illetve bármien tanácsot szivesen fogadnék. Előre is köszi :)
2019. máj. 21. 14:41
1/5 anonim válasza:
Elég ha lezuhanyzol előtte. Ha a lábad is gyantázza ne menj túl szűk ruhákban. Nehéz és kényelmetlen frissen gyantázva magadra rángatni egy szűk farmert.
Ha csak bikinivonalat szedetsz szokták hagyni a bugyit, ilyenkor olyat válassz ami nem baj ha picit gyantás lesz esetleg.
2/5 A kérdező kommentje:
A lábamat már gyantázták egyszer! :) Az a vicces hogy szűk farmerben mentem , habár nekem nem volt utána gond , de köszönöm a tanácsokat! :)
2019. máj. 21. 17:08
3/5 anonim válasza:
Kitartas en ennyit mondok. Egyszer volt gyantam ott, hat a felenel azt mondtam eleg is volt
4/5 anonim válasza:
Kozmetikus is rövidre vágja neked, de nyilván egyszerűbb neki, ha rövidebbel mész
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Hat jól birom a fájdalmat, persze tudom hogy fájni fog de az egesz kb 20p lesz szóval jobb mintha borotválnám és utána állandóan viszketne stb
2019. máj. 25. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!