Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az normalis, hogy 58 kg is...

Az normalis, hogy 58 kg is sovanynak erzem magam?

Figyelt kérdés

annyit csesztettek eletemben a sulyommal,hogy igy hogy most mar normal sulyom van is gebenek erzem magam...

170 cm vagyok amugy.lany

2019. jún. 10. 15:33
 1/7 anonim ***** válasza:
18%
Szedj fel 8-10 kg izmot és megoldódik a probléma (amúgy 58 kg a 170 cmhez a nagyon minimum)
2019. jún. 10. 16:08
 2/7 anonim ***** válasza:
97%

Sajnos teltebb emberek fel sem fogják, hogy a gebe/pálcika/spagetti jelzők számunkra ugyanolyan sértők, mint nekik a dagadt/kövér, stb.

Nekem is beszólogattak, de én ilyen vékonyan érzem magam jól (173 cm, 56 kg).

Amikor 60-65 kg voltam, akkor meg azért szóltak be, hogy hú, de meghíztam, rám sem lehet ismerni. Mindig vannak elégedetlenek.

Ha önmagadnak nem tetszik a látvány, akkor sportolj, hízz meg, de szerintem inkább azt kell megtanulnod, hogy figyelmen kívül hagyod mások véleményét.

2019. jún. 10. 16:16
 3/7 A kérdező kommentje:

nem hiszem hogy 170 cmvel,sokkal tobb kellene lennem...

eleg soknak hangzik mar hogy 70 kg... a nagyon max az 63-64 kg lenne.

2019. jún. 10. 20:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam, hogy 10 kg zsírt szedj fel, az sok lrnne, 10 kg izom az nem
2019. jún. 10. 21:19
 5/7 A kérdező kommentje:
lehet kellene egy annyi
2019. jún. 10. 22:23
 6/7 anonim ***** válasza:

Én is magas és vékony vagyok, mindig megkapom, hogy milyen sovány vagyok, de én így érzem jól magam. Ilyen a genetikám, zsírt egyszerűen nem tudok felszedni. Mikor atletizáltam és 6 kilóval több izom volt rajtam, akkor azt mondták, hogy már kezd férfias alakom lenni.

Tökéletesen egészséges a súlyod, főleg, ha ilyen alkat vagy. Ne hagyd, hogy hassanak rád a beszólások, mert sosem felelhetsz meg mindenkinek. Légy elégedett magaddal, az a lényeg.

2019. jún. 12. 00:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Megértelek mert én 181 cm-hez vagyok 105 kiló és néha még így is gebének érzem magam.

Nem tudom miért van ez az érzés rajtam, mert másoktól azt hallom hogy ez már épp elég.

F

2019. jún. 12. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!