Az normalis, hogy 58 kg is sovanynak erzem magam?
annyit csesztettek eletemben a sulyommal,hogy igy hogy most mar normal sulyom van is gebenek erzem magam...
170 cm vagyok amugy.lany
Sajnos teltebb emberek fel sem fogják, hogy a gebe/pálcika/spagetti jelzők számunkra ugyanolyan sértők, mint nekik a dagadt/kövér, stb.
Nekem is beszólogattak, de én ilyen vékonyan érzem magam jól (173 cm, 56 kg).
Amikor 60-65 kg voltam, akkor meg azért szóltak be, hogy hú, de meghíztam, rám sem lehet ismerni. Mindig vannak elégedetlenek.
Ha önmagadnak nem tetszik a látvány, akkor sportolj, hízz meg, de szerintem inkább azt kell megtanulnod, hogy figyelmen kívül hagyod mások véleményét.
nem hiszem hogy 170 cmvel,sokkal tobb kellene lennem...
eleg soknak hangzik mar hogy 70 kg... a nagyon max az 63-64 kg lenne.
Én is magas és vékony vagyok, mindig megkapom, hogy milyen sovány vagyok, de én így érzem jól magam. Ilyen a genetikám, zsírt egyszerűen nem tudok felszedni. Mikor atletizáltam és 6 kilóval több izom volt rajtam, akkor azt mondták, hogy már kezd férfias alakom lenni.
Tökéletesen egészséges a súlyod, főleg, ha ilyen alkat vagy. Ne hagyd, hogy hassanak rád a beszólások, mert sosem felelhetsz meg mindenkinek. Légy elégedett magaddal, az a lényeg.
Megértelek mert én 181 cm-hez vagyok 105 kiló és néha még így is gebének érzem magam.
Nem tudom miért van ez az érzés rajtam, mert másoktól azt hallom hogy ez már épp elég.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!