1/8 anonim válasza:
Korábban kisollóval, de most már vettem orrszőrnyírót
2/8 anonim válasza:
Kisollóval vágok a hosszából. Egyébként nem egészséges teljesen kitépni!
3/8 anonim válasza:
Kemény gyantával (hard wax). Olyan kb mint a faggyú. Pálcikával bekenem az orromba, 1 perc, tépem, és kész.
4/8 anonim válasza:
Nem szedem szerencsére nem lóg túl az orromon. De valószínűleg vágnék a hosszából
5/8 anonim válasza:
Max vágj belőle,nem poénból van ott
6/8 anonim válasza:
Borotva, kisolló, de én fiú vagyok.
Lényeg hogy ne lógjon ki az orrodból.
7/8 anonim válasza:
szemöldökcsipesz. de csak ami látszana. van feladata, a nagy részét hagyom, hadd lássa el.
8/8 anonim válasza:
Kihúzni veszélyes, gyulladást okozhat, az orrszőrnek van funkciója, igaz azoknak a szőröknek inkább, amik beljebb vannak, az orrüregben.
A kilógó orrszőrt ollóval vágd le. Ha jó a kézügyességed, akkor egy eldobható műanyag borotvával benyúlhatsz az orrlyukadba és kis köríves mozdulatokkal leborotválhatod az orrnyílás körül a szőrt. Kb. 5 millimétert nyúlj be a borotvával, nem kell mélyebbre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!