Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért nézek ki úgy, mint egy...

Miért nézek ki úgy, mint egy általános iskolás?

Figyelt kérdés

Lassan 22 leszek, lány vagyok, de már kb 10 éve ugyan úgy nézek ki. Hiába sminkelek, ugyan úgy nézek ki komolyan mondom, mint tíz éve. Nagyon kellemetlen, mindenki max 16-nak mondana. Mellem is kicsi, arcom gyerekes. Jó, majd 50 évesen biztos örülni fogok, bár nem tudom... most nagxon zavar. Amikor szoliztam, talán a barna bőr dobott rajtam és jobban néztem ki, de a sok anyajegy miatt abba kellett hagynom.

Más is van ilyen helyzetben?

Lassan a 12-13 éves lányok idősebbnek néznek ki, mint én 22 évesen.

2019. máj. 30. 21:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok, bár én még csak most leszek 19, de 14-nek szoktak nézni. Engem is azzal vigasztalnak, hogy majd idősebb koromban is fiatalos leszek. :D Annyira nem zavar, mert így kapok gyerekjegyet. xddd Meg olyan jó nézni mindenkinek a leesett állát, amikor megtudják a korom. :D
2019. máj. 30. 21:47
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj az öltözködéseden változtatni, sokat számít
2019. máj. 30. 21:49
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyik lány ismerősöm furgozozik, menny el te is vezetni napi 10-20 órákat össze vissza éjjel-nappal garantálom hogy a kevés alvás miatt idősebbnek fogsz látszani egy idő múlva, így legalább ha szeretsz utazni és új helyeket fel fedezni akkor azt is meg tudod csinálni csak egy B jogsi kell hozzá és persze tudj vezetni, ezen kívül szerintem fogadd el magad, én is kb 16-17 évesnek nézek ki 21 évesen, esetleg sportolj sokat sajna ennyi tanácsot tudok adni, kitartás.
2019. máj. 30. 21:50
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Stílus váltásban elgondolkodtam! :)

Illetve egy hete kezdtem sportolni, de ez egy jó megerősítés, folytatni is fogom.

2019. máj. 30. 21:56
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez van velem, csak én ősszel már 25 leszek! Van egy új munkatársunk, múlt héten beszélgettem vele. Azt mondta, hogy 20-nak tippelne engem de inkább 20 alattinak. El se hitte hogy már az egyetemet is kijártam. Ez mondjuk a jobbik eset. Sokan 18 év alattinak gondolnak. Alacsony vagyok és vékony. Nem is nagyon sminkelek. Én is egy szerencsétlennek érzem magam. Igaz anya is ilyen. Simán letagadhatna tíz évet is, pedig nem is sminkel ő sem. Nekem is ugyanezt szokták mondani... Majd 50 évesen örülni fogok ennek. Oké ebben biztos vagyok, de addig meg elég kellemetlen hogy középiskolásnak gondolnak és nem vesznek komolyan. Teljesen igazad van. A tinik idősebbnek néznek már ki :(
2019. máj. 30. 22:29
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
26 évesen 14-nek néztek egyszer. Van egy húgom, ha egymás mellé állunk olyan, mintha én lennék az ő húga. De én nem bánom :-)
2019. máj. 30. 22:42
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én férfi vagyok. Harmincas éveim közepén. Nem olyan rég még elkérték a személyimet dohány vásárláskor. Pedig 3 műszakban dolgoztam világ életemben. Azután elvesztettem a számomra legfontosabb embert az életemben. Pár év alatt öreg ember lett belőlem, már senki nem lepődik meg a koromon. Kívánom, hogy sokáig ez legyen a legnagyobb gond, fordítsd előnyödre, örülj annak, ahogy most kinézel. Hidd el nekem, múlandó.
2019. máj. 30. 23:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Örülj neki hogy fiatalnak tűnsz. Igen, tudom hogy nem éppen előnyös bizonyos szituációkban, de az sokkal fontosabb hogy fejben TE mit gondolsz magadról. Minden belőled indul ki. Változtass a stílusodon egy kicsit amitől úgy gondolod, hogy idősebbnek mutatsz tőle. :) Igaz, nekem pont fordítva voltak a dolgok, hogy mindig idősebbnek néztek a koromnál, ennek is megvolt a hátránya. 22/F
2019. máj. 31. 08:37
 9/9 anonim ***** válasza:

30 éves nő vagyok, 3 kislányom van. Sokszor volt, hogy elkérték a boltban a személyimet, úgyis, hogy ott vannak velem.

Mindig megkapom, hogy letagadhatnék a koromból simán. Engem nem zavar, örülj neki te is. :)

2019. jún. 2. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!