Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen gyorsan nő a körmötök,...

Milyen gyorsan nő a körmötök, milyen gyakorisággal cserélitek a gél lakkot?

Figyelt kérdés
3. Hétre kértem /kaptam időpontot, ma van kereken a 2. Hét és már 2,5 mm lenövésem van. Pink köröm, elég feltűnő. Első gél lakkom. A körmös szerint elég 3 hetente járni. Ezek szerint nekem túl gyorsan nő?
2019. máj. 30. 14:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem is 2 hét után kezd látszani a lenövés, 2-3 hét után van új géllakk. Egyébként nekem ezt mondta a körmös is. (Mármint hogy 2-3 hetente kell újat csináltatni.) Szerintem ha nem tudsz új időpontot kérni, bírd ki ezt a hetet, aztán legközelebb 2 hét múlvára kérj. Picit gyorsan nő a körmöd, de emiatt nem kell kényelmetlenül kivárni a 3 hetet.
2019. máj. 30. 14:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Kicsit gyorsabban nől mint az átlagnak, legközelebb kérj 2 hétre:)

Nekem 2,5 hét után csúnya a lenövés, de kivárom a 3 hetet

2019. máj. 30. 15:07
 3/3 A kérdező kommentje:
Neten néztem képeket, soknaknál 4-5 de láttam 6 hetes lenövést is. Az viszont tényleg csúnya. :/
2019. máj. 31. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!