Lányok, ti hány borotvát használtok? Milyen gyakran cserélitek?
Természetesen azokhoz intézem a kérdésem, akik borotválkoznak, nem gyantáznak. Azok is válaszolhatnának, akik gyanta előtt borotválkoztak.
Külön használtok hónalj-láb-punci borotvát? Vagy eggyel visztek le minden szőrt?
Milyen gyakran cserélitek a borotvátokat/borotváitok?
Én is eldobható Wilkinson-t használok.
Nincs mindenhová külön, egyet használok egyszerre, aztán 3-4 hét után cserélem.
Használat előtt és után is ki szoktam tisztítani.
Hát mostanában már nem gyakran nyúlok borotva után, de addig használom, amíg még elég élesnek érezem. :D Az olcsóbb, eldobható, nagy csomagos fajtáknál ez elég hamar bekövetkezett. A drágább, cserélhető fejűek sokkal jobbak, meg azokkal sose vágtam meg magam és jóval tartósabbak (annyiért legyen is! :D), most meg a gillette narancssárga eldobhatója van készleten, szerintem tél óta az elsőt nyúzom és ugye kettő van a csomagban, szóval tuti kitart egy ideig, de azért nem is sűrűn használom. De rendes használat mellett is jobban bírná, az tuti.
Hónaljra és lábra ugyanaz jó, intim részekre célszerűbb szerintem külön borotvát használni. :)
Ja én mindig úgy csináltam, hogy ha már az utolsót kezdtem használni, vettem egy új csomaggal, nehogy úgy járjak, hogy már tök életlen, de nem tudok másikért nyúlni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!