Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Én vagyok a fotón vagy nem?

Én vagyok a fotón vagy nem?

Figyelt kérdés

Több fotót keszitek magamról selfieket , hogy lássam hogyan nézek ki . A fotók többségén jól nézek ki , de mintha a fotók jobbak lennének mint a valóság

Nem hasznalok fotoshoppot , magamnak készitem , de mintha jobb lenne mint a valóság

Az egyik baratnömnek megmutattam es azt mondta je ez te vagy ?

En csúnyának látom magam a valóságban , a hangom sem birom elviselni

2019. máj. 27. 17:05
 1/5 anonim válasza:
Ugyan ez van velem is. Azokon a képeken, amiket én készítek, 300%-kal jobban nézek ki, mint élőben, és ez eléggé sokkol. Ez azért van, mert eleve tükrözve lesz a kép, valamint te magadnak akaratlanul is a jobb profilod fogod adni, olyan szögből állsz be, stb. Ne aggódj, nem lehetsz azért teljesen más selfieken se, de tény, hogy az arányosabb, simább arcunk látszik rajtuk. Nekem is idő kellett, mire beletörődtem, hogy nem nézek ki olyan jól valójában.
2019. máj. 27. 17:15
 2/5 anonim válasza:
Nem te vagy!
2019. máj. 27. 17:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem tahóságból, de a telefonok nagy egy része algoritmusossal javít a képeken.

Ha ennyire kíváncsi vagy magadra, lehet nem ártana egy fotóst keresni, hogy készítsen rólad néhány képet. Aki tényleg jó, nem csak a természetes szépségedet tudja kiemelni, hanem még a személyiségedből is vissza tud adni valamit.

Ettől függetlenül nem ártana megbarátkoznod magaddal, másik tested úgysem lesz mostanában ;)

2019. máj. 27. 18:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Fura én élőben szebbnek látom magam :D
2019. máj. 28. 14:46
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én pont fordítva vagyok vele. Élőben teljesen rendben vagyok magammal, de a fotótól kikészülök.
2019. máj. 29. 02:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!