Hogyan adsz magadra a mindennapokban? Minden nap sminkelsz, munkába is? Mindig csinosan öltözöl fel? A hajad mindig frissen mosott?
Munkahelyre általában frissen mosott haj és kevés smink. Ruha az amit általában hordok,mert úgyis át kell öltöznöm,szóval nem számít. Itthon, ha sehova nem megyünk,akkor se smink, kócos haj, melegítő. Bulizni meg már nem járok. :)
30n
Munkában nem elvárás a kifejezetten csinos öltözet nálunk, tehát lehet farmer simán. Egyébként általában nadrágot(mindenféle színű farmer) veszek fel, többnyire kicsit csinosabb pulcsival/felsővel.
De szeretnék átállni nőiesebb vonalra(több szoknya, ruha, általában csak alkalomra vettem fel, tavaly nyáron próbálkoztam először hétköznapokra is, és tetszett).
Smink mindennap van rajtam munkában, de csak alapozó, szempillaspirál, minimális szemöldökformázó, semmi kirívó.
Hajat nem mosok mindennap.
Ha csak otthon vagyok, vagy épp lemegyek bevásárolni, stb. akkor nem szoktam sminkelni, meg különösebben"kiöltözni" sem.
Én kétféle "itthonról elmenést" különböztetek meg.
Van a gyors, praktikus "elugrom valahova" program, ahol nem lépek kapcsolatba ismerősökkel. A közeli szupermarket, edzőterem, okmányiroda, ilyesmik.
Ilyen helyekre nem csípem ki magam nagyon. Nem sminkelek, felveszek egy farmert, az első tiszta pólómat ami a kezembe akad, cipő, kabát, ki az ajtón. Természetesen ezek is tiszta, normális állapotú ruhák, szakadt, foltos, büdös cuccokban, pizsamában boltba se megyek, csak mondjuk blúz helyett valami olyan eseményről maradt promóciós póló van rajtam.
A másik amikor "emberek közé" megyek. Dolgozni, egyetemre, baráti programra. Ilyen alkalmakra viszonylag sok időt töltök az öltözetem kiválasztásával, a sminkemmel. Szeretek kreatívkodni ezzel, úgyhogy a sminkem például mindennap a hangulatomhoz és az öltözetemhez illeszkedik, ritkán vagyok egy héten kétszer ugyanúgy kisminkelve.
A hajam három-négynaponta van mosva, rövid úgyhogy nagyon variálni nem szoktam a frizurámon, formázógéllel beletúrok háromszor egy tükör előtt. A körmömre magamnak csinálok géllakkot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!