Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Hogyan próbálkozzak?

Mit tegyek? Hogyan próbálkozzak?

Figyelt kérdés
Tegnap este levettem az ezüst láncom, lehet hogy egy rossz mozdulat miatt, lett rajta egy görcs. Nagyon vékony lánc, annyira picikék a szemek hogy szinte nem is látszik. Próbáltam tűvel kigörcsölni, de nem jött össze, járt már így más is? És utána ki kellett dobni a láncot?

2019. máj. 21. 10:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Tudom, nem 2 forint, de semmi se annyi már, de vidd el ékszerészhez, ő majd tudja a dolgát. Megeshet, h le kell cseréni egy részét vagy az egészet, de ha arra volt pénzetek, hogy ezüstből vegyetek, erre is csak lesz. Am nem piszkálódásból írom.
2019. máj. 21. 11:02
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem volt drága a lánc, mivel vékony alig van súlya, ha jól emlékszem 1.050 Ft-ba került. Én azt hittem hogy az ékszerész sem tud mit csinálni ha van egy görcs a láncon, ha kiveszi egy részét akkor kicsi lesz a kezemre. Akkor valószínű kuka.
2019. máj. 21. 11:06
 3/3 A kérdező kommentje:
Csoda történt!!! Megint nekifeküdtem megpróbálni kigörcsölni, ééés sikerült!!! Most megyek az ékszerészhez, mivel a lánc tegnap elszakadt, de CSAK 280-ft-ba kerül össze hegesztetni.
2019. máj. 21. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!