Van olyan, hogy "vörös haj fétis"?
Amióta az eszemet tudom mindig is a vörös hajú lányok tetszettek, sose találtam olyan barna, szőke, vagy fekete hajú lányt aki tetszett volna. Valamint még a szeplők is hozzátesznek a szememben egy nő szépségéhez. Szerintetek az ilyen lányok szépek, vagy csúnyák? Sajnos elég kevés ilyen lányt találok MO-on (nem ismerkedni akarok), de ha a lány nem is tetszik(nem csúnya, csak nem vörös a haja), de megfognak a belső tulajdonságai, akkor el tudok tekinteni a "másságától". Csak szerintem látom abnormálisan a dolgokat?
21/F
Itt egy példa a számomra "álomnőre" (bár mondjuk kicsit barnásabb árnyalatú a haja):
Van, igen.
Vörös hajú nő vagyok, és a pasiktól tudom, akikkel jártam eddig, hogy a vörös hajra komolyan rá lehet pörögni - de ugyanígy a szőkére és a barnára is amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!