TAPASZTALAT alapján érdekelne, ki melyik szempilla hosszabbító képzést ajánlaná?
Korábban a Fashion Nails 1 napos képzésén vettem részt, nem vártam, hogy ez idő alatt megtanulom, de érdekelt maga a folyamat, és anyagilag az egyik legkedvezőbb volt.
Szeretnék vele komolyabban foglalkozni (igen tudom, hogy OKJ-s végzettség szükséges hozzá , folyamatban van), és az érdekelne aki TAPASZTALAT alapján tudna ajánlani jó oktatót, vagy oktató helységet, ahol részletesen, precízen, odafigyeléssel megtanítják a szakmát.
Köszi! :)
Koszonom a valaszokat, igyekszem a profikat keresgelni, hogy tenyleg ne kontar modon tanuljam meg:) gondoltam hatha valakinek van szemelyes tapasztalata/ajanlasa.
Szerintem mindenhol tudnak ujat mondani\mutatni.. legalabbis nagyon remelem:) mert a mostani tudasomat nagyon feluletesnek erzem, tehat legalabb 50kerdesem lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!