Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy hívják azt a testalkatot,...

Hogy hívják azt a testalkatot, amit lentebb próbálok leírni?

Figyelt kérdés

Néhány hónapja rájöttem, hogy a husisabb lányok tetszenek. Nem esik jól, ha egy kőkemény vállú, vagy kockás hasú lányt fogok meg. Persze tetszik az ha valaki vékonyka és karcsú, csak általában ez a lányoknál átesik abba, hogy cicije sincs - na nem mintha az akkora probléma lenne, de isten bocsásson meg nekem, volt egy nagy mellű exem akivel 1 hónapja lett vége 4 év után, és bizony, nagyon nagyon megszerettem a nagy melleket, pedig sosem érdekelt előtte. Bár ha szép, akkor a kicsi is aranyos:) Csak sajnos a kicsi cici általában csúf is... :/

Sokkal inkább egy kellemes, karcsúan telt, talán még picit husisabb lány közelsége sokkal jobban tetszik! Némelyik ilyen nő egyszerűen gyönyörű. Főleg, amikor a bőrük is nagyon szép, illatosak, és szép dús és selymes a hajuk, szép arcal. Szóval olyan testalkatra gondolok, hogy mondjuk homok óra testalkata van, de nem vézna, nem vékony, de nem is dagadt, csak van mit fogni, nincsenek hurkák sem, és bendő sem. Nehéz ezt leírni :D ... A kezei sem vékonykák, de a szép kézfej nagyon fontos, ne legyenek virsli ujjak.

Rá kellett jönnöm az idők során, hogy ez a leggyönyörűbb alkat ami csak lehet. De nem tudom megnevezni. Teltkarcsú talán? Vagy molett?

Hát könyörgöm, jobb érzés nincs is egy ilyen hölgyhöz oda bújni, simogatni majd aludni... <3 :)

Persze ez az alkat önmagában nem jelent semmit, de semmilyen alkat sem. Ha a nő nem szép, vagy igénytelen, ápolatlan, akkor mindegy hogy milyen testi adottságai vannak :)

27/f

2019. máj. 12. 10:17
1 2
 11/11 cameronmonaghanbabee ***** válasza:

Lógó melleket a pasik sem nagyon szeretik.

Persze a normális pasik akik rendes kapcsolatot akarnak nem a mellet nézik. Jó persze ne legyen valaki lapos..pasiként nekem se az jönne be. De érted nem az lenne rögtön az első.

Hát az én mellem kicsi, de bőven van mit fogni rajta meg nézni. Más pasiknak tetszik, még azoknak is akikről nem godnolnám.

Szóval lehet te a nagy picire gondolsz..de én nem arról beszélek.

Szerintem inkább a kicsi formás mell, mint a nagy lógos. Ami elvan vékonyodva és nem feszes..

2019. máj. 13. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!