Ti borotváljátok odalent?
én havonta trimmelem, nem akarok én senkinek megfelelni, nekem így jó (28/N)
a férfi is legyen rendezett, rövidre nyírt
Párom borotválja, mert zavarja a szőr.
(Nekem nem lenne gond az sem, ha nem)
Először is leszögeznem, hogy egyik sem szégyellni való. Ízlések és pofonok, kinek így tetszik, kinek úgy.
Barátom általában akkor borotválja ha tudja, hogy lehet ‘valami’
Ha nem, akkor max rovidebbre vágja
Én személy szerint azt szeretem a legjobban, amikor leborotvalja vagy max borostás (bár az néha bök 😃 ), azt annyira nem szeretem, amikor nem borotválja, az zavar 😕 (már persze ha történik ‘valami’ , mert amúgy nem különösebben érdekel, hogy mi a helyzet 😃 )
Igényesebb ha minimum vágva van s gondozva, de a szörtelen jobb.
Nem csak magamon, de páromon is.
+ felfogja a meleget s alapon pállik az ember, nemhogy szőrben, ami felfogja a dolgokat. Akár hányszor is mossa naponta az ember magát.
Ez igaz hónaljra is.
Az ápoltság s magunkkal szembeni törődés is sokat jelent.
A ször karbantartástól kezdve az ápolt kezek, körmök, arc, haj, s maga a testünk edzése is. Mind sokat jelent.
Főleg, ha olyan valakivel találkozol randin, aki ezeket figyelembe veszi.
S a megjelenés, igényesség jobb munkahelyeken is figyelik.
A legutóbbi felvételkor is láttam olyan jelentkezőt, akiről ordított, hogy stresszes s nem figyel magára.
Mindez csak a kézfejről leolvasható volt. Hiába a szép mosolya 😞
Visszatérve: Gondozd magad, olykor pár percet ne sajnálj magadtól.
+ nem valami kellemes pl egy adott szituációban a szőr:
Orális szex - elmerülnétek az élvezetekben, de a csaj a szájában landolt szőrök miatt állandóan megáll. 😂
Mi 2 naponta szörtelenítünk.
Én anno kipattogtam, amikor szőriránnyal ellentétesen borotváltam.
Amióta szőrrel megfelelő irányba szedem le, nincs gond, csak folyamatosan jó éles eszköz kell.
A párom (férfi) hol borotválja, hol nem. Nekem mindenhogy jó/tetszik, ráhagyom, csinálja úgy, ahogy neki jobb. (Együtt élünk, tehát nincsenek órás készülődések 1-1 szeretkezés előtt) Egyik sem szégyellni való.
Én mindig szőrtelenítem.
24 F 22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!