Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit szólnátok vissza azoknak...

Mit szólnátok vissza azoknak akik féltékenykednek a szépségedre?

Figyelt kérdés
Én nem érzem magam annak de visszajelzések alapján az vagyok.. Egy két lány féltékeny is rám és piszkálnak..
2010. júl. 6. 14:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Azzal tudod őket a legjobban őrületbe kergetni, ha egyszerűen nem szólsz vissza..Ha elkezdessz visszaszólogatni, te is csak egy liba leszel, ne süllyedj le a szintükre!
2010. júl. 6. 14:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Dícsérd meg őket abban, ami szép/nem ronda rajtuk. Pl. milyen szép erős hajad van, az enyém sajnos vékonyszálú, stb. Sose dicsekedj, légy szerény. Neked is tudnod kell, hogy csak a legjobbak engedhetik meg maguknak a szerénységet.
2010. júl. 6. 14:47
 3/5 A kérdező kommentje:
okéé :) köszi a gyors válaszokat.
2010. júl. 6. 15:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem a szépséged miatt szólnak be, hanem mert beképzelt is vagy. Persze ettől lehetsz még szép, de igazából csak szeretik erre fogni az áldozatok. És amúgy tényleg tojd le, majd megunják.
2010. júl. 6. 20:30
 5/5 A kérdező kommentje:
nem.. éhn komolyan.. abszlút szerény vagyok.. sosem montam magamra h szépvagyok vagy valami pozitívumot magam felé.. Nekem ezt mondják, hogy ezért.. meg hát be is jövök annak a csajnak a barátjnak.. és ezt ő is tudja.. és azért.
2010. júl. 6. 20:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!