Szerintetek stílusos Viszkok Fruzsi?
Figyelt kérdés
2019. máj. 5. 12:46
11/16 anonim válasza:
Igen, és kib szott jó nő is!
22/nő-am meg hetero vok
12/16 anonim válasza:
Én inkább gagyinak mondanám, valahogy nem tudja jól összeválogatni és hiába van drágább ruhája mégis olyan mint a gagyi kínai.
13/16 anonim válasza:
Semmi egyediség, a ruhadarabjai átlagosak, fejéről ne is beszéljünk 😂
14/16 anonim válasza:
Rákerestem, egyáltalán ki ez. Egy aránylag csinos nő, a külleme pl nem lenne kizáró ok az ismerkedésre, de olyan kimagaslóan nagy eredetiséget nem látok rajta.
15/16 anonim válasza:
Igényesnek mondanám inkább a stílusos helyett. Nem tartom egyedinek.
16/16 anonim válasza:
Szerintem csinos, szép arca van, csinosan öltözködik, tetszik hogy sokszor nőies, es nem erőlteti magára az éppen aktuális trendet,ha az neki nem áll jól. Az arca, az, ahogy hangsúlyoz, a mimikája nagyon emlékeztet az egyik barátnőmre, lehet hogy azért is szimpatizálok vele ennyire.
Egyébként nem különlegesen szép, vagy stílusos, átlagosnak gondolnám, de mindenképp csinos, semmint slampos. Az,ahogy a lakását berendezte, kifejezetten tetszik. A régebbi videót jobban szerettem, a mostaniak nekem már elcsépeltek, így jó ideje nem kerestem rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!