Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a méreteimről?

Mi a véleményed a méreteimről?

Figyelt kérdés
174 cm-es és 55 kg-os lány vagyok. csípő: 68cm, derék: 80cm, mell: 80 cm, comb: 52cm

2019. máj. 3. 17:32
 1/6 anonim ***** válasza:

Langyosvíz.

Kort is írhattál volna, de gondolom 16-nál nem nagyon több

2019. máj. 3. 17:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem abszolút tökéletes vagy, sok lány csak álmodozhat erről!!
2019. máj. 3. 18:43
 3/6 anonim ***** válasza:

Biztosak ezek az értékek?

Csípő 68

Derék 80 ????Azt hogy??? Nem inkább fordítva?

Amúgy ha fordítva gondolod, akkor oké, ha így jól érzed magad. Az alap alkaton meg nyilván senki sem tud változtatni.

Nem nagyon tudom milyen választ vársz. 174 centihez 55kg, nem igazán az én világom . De ettől még nincs veled baj és biztos csinos vagy.

2019. máj. 3. 19:04
 4/6 A kérdező kommentje:
Tényleg. Bocsánat a derék és a csípő méretemet felcseréltem.
2019. máj. 3. 21:51
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszolóknak. Azért kérdeztem, mert az elmúlt időkben sokat változott testem és nem tudom, hogy mit gondoljak róla. (sajnos engem nagyon érdekel mások véleménye) Persze van amikkel nem vagyok elégedett pl.: a hasam és a combom
2019. máj. 3. 21:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Vékonyka vagy, és nincs nagy kontraszt a melled és a derekad között, de modellnek nem lennél rossz.
2019. máj. 4. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!