Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Másnak is szembetűnő az...

Másnak is szembetűnő az aszimmetria az arcában ha fotón látja magát?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Iszonyatosan zavar ha képet látok magamról. Tükörben teljesen normális arcom van, de amint fordítva látom magam valami borzalom mintha nem is én lennék :D Félek ilyenkor hogy mi az amit valójában mások látnak, mert ugye lehet nekem csak az agyam "rondítja el" a képet mert fordított. Élőben még sosem mondta nekem senki hogy ferde lenne valamim, de képen pl. állkapcsomnál látom és nagyon zavaró..

Más is van így ezzel? Volt hogy barátomat néztem tükörben és picit más volt de nem durván.

23L

2019. ápr. 29. 12:47
 1/1 anonim ***** válasza:
Persze. Mi a tükörképünket szokjuk meg, nekünk az a szép. De mások ezt sosem látják. Ha szelfit csinálok akkor mindíg tükrözöm és úgy teszem ki mert nekem úgy tetszik.
2019. ápr. 29. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!