Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ti mennyi várakozást tolerálto...

Ti mennyi várakozást toleráltok fodrasznonel?

Figyelt kérdés
Állandóan késésben van pedig komótosan osztja be a klienseket.Most 5re értem ide és még nagyban festi másnak a haját. Nem 10 perc késésről van szó. Sok magánéleti gondom is van,türelmetlen is vagyok.Lenyeg,hogy itt a két kávéscsésze gondolom elkavezgattak az előttem lévővel igy most az én időpontomba is belemásztak.

2019. ápr. 26. 17:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%

Alkalmanként 15 perc max, de az se legyen rendszeres.

Mintha olyan nagy dolog lenne keresni egy normális fodrászt, akire nem kell egy órát várni. :D

2019. ápr. 26. 17:18
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Egy fodrász rendszerint nem egy vendéggel foglalkozik egyszerre. Bekeni a másik haját, az 10-15 perc, utána az úgyis ül cirka 40 percig, amíg állnia kell a festéknek, addig foglalkozik veled. Amíg neked kell várni, addig majd le tudja őt mosni pl.

Legalábbis az én fodrászom mindig így dolgozott.

2019. ápr. 26. 17:20
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Én mindig mindenhol várok,megszoktam.
2019. ápr. 26. 17:22
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

A 2-esnek részben igaza van, egyszerre nem csak egy emberrel foglalkozik.

De az nagyon nincs rendben, ha valakinek 5-10 percnél tovább kell arra várni, hogy egyáltalán elkezdjenek vele foglalkozni.

Nálam max. 10 perc késés fordult egyszer elö - az elözö vendég késve jött, és így csúszott, egyébként a megbeszélt idöponthoz képest egy percen belül sorra kerülök, vagy megbeszéljük, mit hogy akarok, vagy mosni kezdik a hajam vagy rákeni a festéket.

Egy jó fodrásznak tudnia kell, mire mennyi idö kell, emellett nem vállal több vendéget, mint amennyi normálisan belefér az idejébe.

2019. ápr. 26. 17:29
 5/11 anonim ***** válasza:
27%

Miért lettem lepontozva? Én akkor is annyit tolerálok, ha másnak nem tetszik, tehát a válaszom releváns (hasznos).

1-es

2019. ápr. 26. 17:33
 6/11 anonim ***** válasza:
79%
Nekem az előző fodrászom volt ilyen. Ő volt az egyetlen jó fodrász a városban így sokan jártak hozzá de sajnos egy idő után egyre inkább arra ment rá hogy minél több vendéget belesűrítsen egy napba. Rá is ment a minőségre így otthagytam. A legelső ilyen húzásakor 20 percet váratott meg. 4-re volt időpontom, kb 1 perccel előtte érkeztem be, még bőven szárította a másik csajt és volt pofája rákérdezni hogy előbb jöttem-e. Ezt még elnéztem neki, mivel előtte nem fordult még elő ilyen. A következő alkalommal már fél óra késéssel kezdett el, mire felkente a festéket már jött a következő akit rögtön elkezdett szőkíteni, rajtam meg túl sokáig maradt a festék és szinte fekete lett barna helyett. Na ezután nem mentem hozzá vissza. Szerintem ha rendszeres a dolog hagyd ott. Egy normális fodrász igényes a munkájára és nem arra megy rá hogy minél több pénzt csináljon egy nap.
2019. ápr. 26. 17:45
 7/11 anonim ***** válasza:

Alkalmanként kivárom. Pl. valaki késik, vagy mást kér, mint amit előre mondott és ettől megcsúszik.

De ha rendszeresen és sokat kell várni, akkor keresnék másikat. Nekem kb. 20 perc és a felett, ami már soknak számít.

2019. ápr. 26. 17:51
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

Ha csak egészségügyi vágás, nem kérek időpontot.

Olyankor megyek, amikor ráérek, esetleg viszek egy könyvet, olvasok, míg várok. Bár mostanában nem nagyon kellett várnom semmelyiknél (máshoz járok, ha otthon vagyok, máshoz, ha külföldön).

Ha időpontra mennék, mert mondjuk alkalomra kell, és sürgős, az más lenne.

2019. ápr. 26. 18:08
 9/11 anonim ***** válasza:
Akihez én járok, ő mindíg csúszásban van. Emiatt próbáltam már leváltani de egész egyszerűen nem talátam jobbat vagy ugyan ilyet ebben az árkategóriában. Én mindíg úgy tervezek, hogy utána ne legyen programom és viszek magammal könyvet. Plusz tudom, hogy engem sem fog összekapkodni.
2019. ápr. 26. 20:32
 10/11 anonim ***** válasza:
5-10 perc az rendben van. Nyilván, ha néha előfordul nagyobb csúszás, az rendben van. Viszont ha állandóan ez a helyzet, akkor keresnék egy másikat. Mármint csak tudja, hogy körülbelül mire mennyi idő kell, és ezalapján osztja be a vendégeit. Sokszor van, hogy olyan fodrászhoz megyek, ahova nem kell időpont, de úgy is max. 10-15 perc alatt sorra kerülök. Szóval nem olyan nehéz más fodrászt találni, ha a jelenlegit ennyire nem érdekli, hogy valakinek vannak más dolgai is.
2019. ápr. 26. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!