Ti mennyi várakozást toleráltok fodrasznonel?

Alkalmanként 15 perc max, de az se legyen rendszeres.
Mintha olyan nagy dolog lenne keresni egy normális fodrászt, akire nem kell egy órát várni. :D

Egy fodrász rendszerint nem egy vendéggel foglalkozik egyszerre. Bekeni a másik haját, az 10-15 perc, utána az úgyis ül cirka 40 percig, amíg állnia kell a festéknek, addig foglalkozik veled. Amíg neked kell várni, addig majd le tudja őt mosni pl.
Legalábbis az én fodrászom mindig így dolgozott.

A 2-esnek részben igaza van, egyszerre nem csak egy emberrel foglalkozik.
De az nagyon nincs rendben, ha valakinek 5-10 percnél tovább kell arra várni, hogy egyáltalán elkezdjenek vele foglalkozni.
Nálam max. 10 perc késés fordult egyszer elö - az elözö vendég késve jött, és így csúszott, egyébként a megbeszélt idöponthoz képest egy percen belül sorra kerülök, vagy megbeszéljük, mit hogy akarok, vagy mosni kezdik a hajam vagy rákeni a festéket.
Egy jó fodrásznak tudnia kell, mire mennyi idö kell, emellett nem vállal több vendéget, mint amennyi normálisan belefér az idejébe.

Miért lettem lepontozva? Én akkor is annyit tolerálok, ha másnak nem tetszik, tehát a válaszom releváns (hasznos).
1-es

Alkalmanként kivárom. Pl. valaki késik, vagy mást kér, mint amit előre mondott és ettől megcsúszik.
De ha rendszeresen és sokat kell várni, akkor keresnék másikat. Nekem kb. 20 perc és a felett, ami már soknak számít.

Ha csak egészségügyi vágás, nem kérek időpontot.
Olyankor megyek, amikor ráérek, esetleg viszek egy könyvet, olvasok, míg várok. Bár mostanában nem nagyon kellett várnom semmelyiknél (máshoz járok, ha otthon vagyok, máshoz, ha külföldön).
Ha időpontra mennék, mert mondjuk alkalomra kell, és sürgős, az más lenne.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!