Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan folytassam? Nagyon fáj!

Hogyan folytassam? Nagyon fáj!

Figyelt kérdés
Délután elkezdtem "ott lent" szőrteleníteni. Először ollóval vágtam rövidebbre, majd epilátorral estem neki. Az a baj, hogy félig sikerült is, nagyon szép, sima, viszont annyira fáj, hogy nem tudom folytatni. Nem szeretném a maradékot leborotválni, mert csak erősödne (eddig is borotváltam...). De nem maradhat így :( Egyébként nincs barátom, igazából saját magam kedvéért csináltam. Gondolkodtam rajta, hogy majd holnap folytatom... De nem nagyon bírom ki :( Kozmetikushoz a gátlásaim miatt nem szeretnék menni. Nincs valami olyan módszer, ami kevésbé fájdalommentes? Vagy ami enyhítené? Köszönöm előre is a válaszokat!!
2010. júl. 5. 18:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
mondjuk ha egy zacskóba jeget tennél és mondjuk pici területenként haladnál és elötte is utána is rögtön jegelnéd? v mondjuk lehet még h elötte lezuhanyzol meleg vizbe meg berkrémezed ott , megvárod mig beszivódik és utána? vagy mondjuk együtt a kettöt? én még nem próbáltam de tervezem és már gondolkoztam h én is mit fogok bevetni mert nem birom a fájdalmat..
2010. júl. 5. 19:08
 2/11 anonim ***** válasza:
és bocsi de kicsit sok volt a mondjuk :D
2010. júl. 5. 19:09
 3/11 A kérdező kommentje:
A jeges dolog jó ötletnek tűnik. Kifogom próbálni! köszi :) ha még van valakinek valami ötlete, írjon nyugodtan :).
2010. júl. 5. 19:15
 4/11 anonim ***** válasza:
Én is gátlásos vagyok, de pont holnap reggel megyek kozmetikushoz gyantáztatni. Először. :D
2010. júl. 5. 19:24
 5/11 anonim ***** válasza:

nemfélsz hogy begyullad a szörtüsző?

jó én fiu vagyok de én ugyjártam:D és egyszer csináltam meg de a szemem könyezett ugy fájt:D

2010. júl. 5. 19:24
 6/11 anonim ***** válasza:
Hasznájl szörtelenítő krémet. Nagyon szép és sima lesz tőle a bőröd is,nem lesz piros pettyes sem.
2010. júl. 5. 19:26
 7/11 anonim ***** válasza:
a szortelenito kremet nem birja mindenki.
2010. júl. 5. 19:38
 8/11 anonim válasza:
Finom meleg fürdő után, felpuhult bőrrel, fele annyira sem kellemetlen. Két ujjad közt megfeszíted a bőrt és közte tologatod az epilátort. Esetleg testápolóval még tovább puhíthatsz, de utána feltétlen krémezz!
2010. júl. 5. 19:41
 9/11 A kérdező kommentje:

A szőrtelenítő krémtől tartok egy kicsit, mivel hogy sok benne a kémiai anyag, és hát azért elég kényes területen használnám...

A meleg fürdős ötletre már gondoltam, lehet azt is kipróbálom.

Köszi mindenkinek, hogy ilyen gyorsan válaszolt :) Szerintem lassan neki állok folytatni... Szorítsatok ;)

2010. júl. 5. 19:49
 10/11 anonim ***** válasza:

Én legelőször úgy álltam neki, hogy leborotváltam. És másnap mikor már érzed hogy szúr jöhet az epilátor. Nem szedi ki ugyan az összes szőrt egyszerre,mivel ugye nem egyformán nő, de kevesebb szőr, kevesebb fájdalom.:)

Szóval mikor én legelőször csináltam olyan2-3 napig elbíbelődtem rajta, mire sikerült teljesen simára. Aztán ahogy folyamatosan epiláltam egyre kevésbé fájt.

Csak én egy kis idő után mindig megunom a szöszmötölést vele, felmérgelem magam és leborotválom. Úgyhogy az ördögi kör mindig kezdődik elölről:)

2010. júl. 5. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!