Tegnap eléggé lebarnultam, mikor tűnik el sos?
Figyelt kérdés
Utálom a barna bőrt és ne gyertek azzal hogy szép, mert nekem a fehér áll jól, kék a szemem, szőke a hajam és stb. Szóval bikinifelsőben kertészkedtem és hát nem lettem csoki, de rendesen látni a bikinim vonalát, egy laza nyári színt már magamra is kaptam :( ez 1 hét alatt elmúlik?2019. ápr. 23. 01:01
2/4 anonim válasza:
Egy nap alatt elmúlik - csak nem mindegy, honnan kezded számolni a napokat!
Legközelebb tudni fogod, ha kertészkedsz, fedetlen testrészed 'megkapja' a Nap.
3/4 anonim válasza:
Pedig szőke hajhoz, kék szemhez is nagyon megy a kreol bőr, de hogy a kérdésre válaszoljak, bőrtípusonként változó, nekem tuti 2-3 nap múlva látványosan halványabb lenne, de van olyan ismerősöm, aki másfél/2 hónap alatt kezd el fakulni. 😃
4/4 anonim válasza:
Én is hófehérke vagyok és azt is szeretem. Barnulni nem tudok, égek. Ha valami csoda folytán marad színem az viszont hónapokig. Még decemberben is látszott a nyári fesztiválszalag nyoma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!