Akinek van fürdőszobai szekrénye, mit tároltok benne?

A mosdókagyló feletti kis polcon a fogkefe, fogkrém, pohár, kézmosó szappan van.
Mellete oldalt is van egy két szintes kis polc. Felső részén párom borotvája, habja van és az én hajlakkom. Alsó részén én arckrémem, arcmaszkom, arcradírom,sminklemosóm, vattám, fültisztító van.
Szembe lévő falon van egy kis szekrény, ott nincs sok cucc, hajfesték, ritkán használt hajbalzsam, ritkán használt sampon, plusz a kutya samponja ( :D ) van.
Szüleimnél pl mosdó felett 2 kis polc van, egyiken szappan,fogkefe, fogkrém, pohár, fellette lévőn fésűk. Jobb oldalt falra szerelt kis szekrényben apa borotválkozós cuccai vannak.
Bal oldalt egy álló szekrény van. Tetején kézkrémek, testápolók. Alatta fiókban anya sminkcuccai, alatta benn a szekrényben hajfesték, hajlakk, tusfürdők.
Plusz a mosdó alatt is van egy beépített szekrény, ott vannak a tisztítószerek, szivacsok, mosószer.

nekünk is nagyon picike a fürdőszoba, így túl sok pakolós hely sincs
a mosdó feletti tükör szélén van egy kicsi, hosszúkás szekrény, oda pont beférnek az arckrémek, lemosók, ilyesmik
a mosdó alatt van egy szekrény, de sajnos az ott lévő helynek kb a felét a mosdókagylóhoz tartozó cső teszi ki és ettől a polcot se lehet belerakni
ide végül a tisztítószerek, hajszárító, hajvasaló, elektromos borotva, betétek

bocsi, véletlenül küldtem előbb
szóval a mosdó alatti szekrénybe kerülnek az előbb felsoroltak, de ha lenne több hely, itt lenne még az összes nem használt sampon, tusfürdő, fogkrém stb is (ezekből szeretek többet venni, mikor akciós, így mindig van pár plusz otthon)
ezek most a folyosón lévő beépített szekrénybe lettek rakva, ami amúgy pont a fürdőszobával szemközt van, így nem zavaró, hogy nem fértek el bent

A mosdó felett van egy polc, ott fogkefék és fogkrémek vannak.
Ugye mosdószekrényünk van, és mindenkinek meg van a saját kis része. Én hajsampont, tusfürdőt, dezodort, borotvát, hajápolókat tartok benne. Akkor a mosdószekrényben van még a hajszárító is, illetve a többi családtagjaim cucca.
Van még egy nagy, álló szekrény a fürdőszobában. Itt nekem szinte semmi cuccom nincs, csupán a szekrény tetején tárolom az arcápolóimat. De egyébként ebben a szekrényben is dezodorok, sminkek, meg ilyen alapdolgok vannak.

Nekem szerencsere sok hely van a jelenlegi mosdomban.
Kad melletti reszen tusfurdok, samponok, mosakodos dolgok.
Mosdokagylo mellett szappan, arctisztitok, fogmosocucc, kremek, sminkcuccok, alatta a polcon hajszarito, hajvasalo.
Van egy alloszekreny, ennek a polcos reszen tartalek tusfurdok, kremek, hajlakk, parfum, kosarakban fesuk, sminkcuccok. A fiokos reszeben tampon, tartalek fogkefek, ragtapasz, vegyes cuccok.
A wc felett/mogott is van egy felpolcozott resz, itt kulon polcokon a tiszta torolkozok, wc papir es tisztitoszerek.

Kicsit fura kérdés. :D
Tisztítószerek, tartalék tisztálkodószerek, borotvák, szakállnyíró, hajszárító, betét/tampon, stb. Mindent, ami a fürdőszobába kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!