Létezik körte alkat nagy mellekkel?
Eléggé besorolhatatlan az alkattípusom. Sokak szerint homokóra, de mivel a homokóra elég ritka (elvileg csak a nők 8%-a), nem hiszem, hogy minden kritériumnak megfelelek.
Ami miatt homokóra lenne:
-Nagy mellek
-A vállam ugyanolyan széles, mint a csípőm
-A mellbőségem és a csípőbőségem egyaránt 97cm
-A derekam 30cm-rel keskenyebb
Ami miatt körte lenne:
-A combjaim vastagok, felül egy pontban össze is érnek (ez mindig így volt, 50kg-san és 60kg-san is)
-A felsőtestem elég vékony:
-Ha egyenesen tartom magam, konkrétan kirajzolódnak a bordáim, holott a súlyom normál
-A hátam, vállam rettenetesen csontos
-A karom, vádlim nem vastag
Amikor nagyon vékony voltam (50kg), akkor ez még jobban látszott, tehát hogy a felsőtestem a (melleimet leszámítva) nagyon vékony, az összes csontom meg lehetett számolni, a könyökem kiállt, és az összes bordám látszott, viszont a combom továbbra is összeért, mintha onnan nem is fogytam volna.
Most sportolok, hogy ha már nagy combom van, legalább feszes legyen.
Most 63kg vagyok, egészségügyileg rendben a súlyom, esztétikailag lehetne 3-5kg.
50kg-san már nagyon vékony voltam.
Milyen alkattípusba tartozhatok?
Homokóra.
A combod miatt pedig ne aggódj, az is szép, ha összeér :)
Ezek az erőltetett barom felosztások mindig is idegesítettek. Mintha az autókat akatnák felosztani hasàb és ék alakúakra... Aztán odaérnének a PT Cruiser-hez...
A te testedről pedig kéne egy fürdőrucis v fehérneműs kép ha kérdésed lenne az idomaiddal kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!