Szerintetek a Lina és Panni duóból melyik lány a szebb?
Mindegyiküket szép lánynak tartom, és a jellemükkel sincs bajom (egyelőre).
Talán Pannit mondanám, mert az ő arca nagyon bájos, és az alakja is jó, viszont a mostani platinaszőke haja szerintem nagyon sápasztja. Eddig szerintem az ombre állt neki a legjobban.
Linának pedig gyönyörű a haja van.
Panni sokkal szebb és szimpatikusabb is. Lina a tipikus elkényeztetett instalány, ezen kívül rendkívül tudálékos és irritál. Nem is mondanám kifejezetten szépnek. Nagyon széles az orra, vastag a szája és szerintem az összhatás nem a legelőnyösebb.
Régen követtem őket, még insta most is kiadja jó párszor ajánlásban, de már nem tudok rájuk ugyanúgy tekinteni. Nem hoznak semmi újat, olyan témát ami érdekelne vagy értékes lenne. Az öltözkdésükről inkább nem is nyilatkoznék. 90es évek beli tini ribi vagy egy csöves ami eszembe jut pár mai összeállításukról
A videóik hangvétele nekem nagyon flegma többek között emiatt is hagytam fel velük.
Olyan furi, hogy sokan írjátok, hogy Lina irritáló. Meg tudjátok fogalmazni, hogy miért?
(Valamirt azt hittem, hogy ő lesz a népszerűbb itt)
Már megfogalmaztuk! Egyszerűen irritálóan tudálékony, mindig okoskodik. Én azt vettem észre, hogy nehezére esik meghallgatni a beszélgető partnerét, ha pedig hallgatja mintha azt figyelné hol javíthatja ki. Nincs azzal gond ha magabiztos, de benne inkább azt látom, hogy tökéletesnek hiszi magát.
Panni érzéki, de csiszolatlan, mert még fiatal. Lina meg szimplán egy elkényeztetett okostojás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!